Anderzorg: Laagste zorgpremie en zelf extra geld verdienen

Geplaatst op donderdag 25 december 2014
Anderzorg - Laagste premie

Wederom, voor het vijfde opeenvolgende jaar, heeft zorgverzekeraar Anderzorg de laagste zorgpremie voor een basis zorgverzekering. Bij Anderzorg is de allerlaagst mogelijke premie 66 euro per maand. Hierbij gaat Anderzorg natuurlijk wel uit van het hoogst mogelijke vrijwillig eigen risico van 500 euro per jaar. Alleen in combinatie met het maximale vrijwillig eigen risico is Anderzorg de zorgverzekeraar met de laagste premie. Wanneer het vrijwillig eigen risico omlaag gaat, dan komen ook andere zorgverzekeraars om de hoek kijken met scherpe premies. Behalve de allerlaagste zorgpremie, wat natuurlijk niet onbelangrijk is en erg knap voor het vijfde opeenvolgende jaar, kan men bij Anderzorg ook andere (financiële) voordelen behalen. Een van de mogelijkheden welke hierna verder besproken wordt, is het promoten van de Anderzorg zorgverzekering via je eigen sociale netwerk.

Promoten zorgverzekering

Promoten van een zorgverzekering, hoe gaat dat in zijn werk en wat houdt het precies in? Het promoten van de zorgverzekering van Anderzorg is echt heel eenvoudig en iedereen kan het. De bedoeling is dat je via de website van de zorgverzekeraar, in dit geval dus Anderzorg, een eigen webshop opent. Als iemand dan via jouw webshop overstapt naar Anderzorg, dan verdien je daar geld mee. Bij Anderzorg gaat het veelal om een bedrag van ongeveer 40 euro voor elk polis die wordt afgesloten. Het mooie hiervan is dat de verzekerde zelf mag bepalen hoe dit bedrag wordt verdeeld. Men kan er dus ook voor kiezen dat de nieuwe klant er zelf van mee profiteert. Daarnaast krijgt men zelfs nog een extra bonus van 40 euro per drie aangeleverde nieuwe klanten. Al met al kan het een leuke bijverdienste zijn.

Anderzorg zorgverzekering afsluiten

Natuurlijk is het alleen mogelijk om van de hierboven genoemde optie gebruik te maken wanneer je zelf klant bent bij Anderzorg. Zonder een zorgpolis van Anderzorg ben je dus niet instaat om via de website van Anderzorg een eigen webshop te open. Deze optie van een eigen webshop wordt echter meteen geactiveerd wanneer de zorgpolis is afgesloten. Het idee is marketingtechnisch eigenlijk erg simpel. Zorg voor de laagste prijs en laat de klant, in dit geval de afnemer van de zorgpolis, je product verder aan de man brengen binnen zijn eigen sociale netwerk. Mond op mond reclame is nog steeds vaak de beste reclame.

Natuurlijk zijn er ook een aantal spelregels opgesteld met betrekking tot dit verdienmodel. Je mag bijvoorbeeld wel iedereen tippen voor deze zorgverzekering van zorgverzekeraar Anderzorg, maar je krijgt maar voor maximaal 20 nieuwe klanten een vergoeding. De uitbetaling volgt daarna op een door de verzekerde ingestelde verdeling. Daarnaast is er ook nog spraken van een bonus, welke door de Anderzorg per drie afgesloten zorgverzekeringen wordt uitgekeerd. Ook hier zit weer een maximum aan, in dit geval een maximum van 240 euro aan extra bonussen. Verder zal het verdiende geld pas in April van het aankomende jaar zal worden uitgekeerd.

In totaal zou je theoretisch gezien 20 * 40 plus de maximale bonus van 240 euro kunnen verdienen. Dit totaal van 1040 euro is meer dan voldoende om de premie van je eigen basis zorgverzekering mee te betalen.

Aanvullende zorgverzekeringen

Naast de basis zorgverzekering, heeft Anderzorg ook verschillende aanvullende verzekeringen. Je kunt bij Anderzorg kiezen voor verschillende aanvullende combinatie pakketten of losse aanvullende verzekeringen met een eventuele aparte tandartsverzekering. Waar een verzekerde behoefte aan heeft, is sterk afhankelijk van de persoonlijke situatie en de te verwachte zorgbehoefte voor het komende jaar.

Daarnaast is het natuurlijk goed om alle zorgverzekeraars met hun zorgverzekeringen eens goed met elkaar te vergelijken. Via online vergelijkers zoals Checko, ben je uitstekend in staat om zelf een dergelijke vergelijking te maken en te kiezen voor de zorgverzekering die het beste bij je past. Voor meer informatie over de zorgverzekering kun je ook op Checko terecht. Checko is een nieuwkomer op de online vergelijk en bespaar markt, maar beschikt over een zeer gebruiksvriendelijke vergelijker.

 

Anderzorg – Laagste premie