Alles in 1 nieuws

Geplaatst op woensdag 2 september 2015
Alles in 1 vergelijken

Wanneer je internet of TV wilt hebben dan is het vaak het verstandigst om een alles in 1 pakket te nemen. Het voordeel van een alles in 1 pakket is dat je minder betaalt dan wanneer je alle onderdelen afzonderlijk zou afnemen van een of meerdere providers. Daarnaast willen providers ook graag dat je een alles in 1 pakket bij hen afneemt. Om die reden proberen ze jou te verleiden met een welkomstcadeau, bijvoorbeeld een tablet of gratis installatie en apparatuur. Wanneer je dus internet, tv en/of bellen wilt hebben, dan is het verstandig om een combinatiepakket te nemen. Naast dat je lagere maandlasten hebt krijg je dan ook nog iets leuks wat je anders wellicht had willen aanschaffen.

Het zogenaamde quad play pakket

Veel providers die internet, tv en bellen aanbieden bieden ook vaak mobiele telefonie aan. Je kunt bij deze providers dan ook een zogenoemd quad play pakket afsluiten, dan neem je in één pakket internet, televisie, vaste en mobiele telefonie af. Dit geeft weer bijzondere extra’s. Een voorbeeld hiervan is het systeem dat KPN in het leven geroepen heeft. Je kunt bij KPN een deel van de bandbreedte van je wifi inleveren, en als tegenprestatie mag je dan gebruikmaken van de hotspots die op deze manier gecreëerd worden. Je hebt dan opeens bijna landelijke dekking van wifi, zonder dat je daar extra voor hoeft te betalen. Op die manier gebruik je dus bijna geen databundel van je mobiele telefoon meer! Je kunt dus kosten besparen op meer manieren dan alleen de kortingen, je kunt ook een kleinere databundel op je telefoon nemen.

Glasvezel de nieuwe standaard?

Tegenwoordig wordt steeds meer internet, bellen en tv afgenomen via de glasvezelkabel. Het blijkt dat glasvezel naast hoge snelheden ook een grote betrouwbaarheid biedt, en dat voor een eerlijke prijs. Glasvezel is niet het goedkoopste internet, maar wel een van de snelste en betrouwbaarste mogelijkheden. Daar komt bij dat het tegenwoordig ook normaal is om telefonie en televisie aan te bieden via dit netwerk. Het signaal komt dan digitaal binnen en wordt door een modem omgezet naar een signaal dat te begrijpen is door een telefoon of televisie. Je hebt tegenwoordig ook smart-tv’s die direct het internetsignaal kunnen omzetten naar beeld en geluid. Steeds meer mensen nemen tegenwoordig glasvezel af van de providers die dit aanbieden. De ervaring van deze mensen leert dat ze sneller internet hebben, wat ook nog eens stabieler is dan de concurrenten ADSL en kabel.

Wat kan Checko voor jou betekenen?

Wanneer jij er over denkt om een nieuw alles in 1 pakket te bestellen, dan is het belangrijk om te weten wat je zou willen hebben. Heb je een duidelijk beeld van wat je zou willen hebben, dan is de volgende taak om de beste provider te vinden voor de laagste prijs. Om dit uit te zoeken kan je het beste gebruik maken van vergelijkingssites zoals Checko. Wij zijn volledig onafhankelijk en hebben voor jou alle alles in 1 pakketten onderzocht. Jij kunt makkelijk een selectie maken van jouw wensen en wij kunnen dan in één overzicht laten zien welke mogelijkheden er zijn en wat ze kosten. Vergelijk dus jouw alles in één pakket bij Checko, dan weet je zeker dat je goed zit!