Zorgverzekering afsluiten met 18 jaar

Geplaatst op dinsdag 9 september 2014
Zorgverzekering afsluiten met 18 jaar

Gefeliciteerd, je bent 18 jaar geworden je bent nu officieel volwassen! Met deze “promotie” komen er ook verplichtingen bij. Hierbij hoort onder andere je eigen zorgverzekering. Dan kom je erachter dat er een heleboel zorgaanbieders zijn. Daar komt Checko van pas. Je bent nog jong en gezond en hebt nog niet alle zorg nodig die in de meeste zorgpakketten zit en je wilt natuurlijk niet betalen voor zorg die je niet gaat gebruiken. Als jongvolwassene is het leven al duur genoeg. Misschien ga je al voor je autorijbewijs en je wilt natuurlijk toch ook nog geld overhouden voor een avondje stappen.

Je bent 18 en de wereld is klaar om door jouw ontdekt te worden. Deze ontdekkingsreis moet natuurlijk wel gefinancierd worden. Dus is het handig als je ook nog wat geld overhoud bij het afsluiten van je zorgverzekering. Checko helpt hierbij, maar je wilt er natuurlijk wel goed verzekerd bijlopen als je op ontdekkingsreis gaat.

Je eerste zorgverzekering afsluiten met 18 jaar

Je bent 18 en hebt nog nooit te maken gehad met een afsluiten van een ziektekostenverzekering. Waar moet je op letten? Wat moet er wel in zitten en wat kan er echt uit? Checko helpt hierbij. Misschien heb je specifieke zorgvragen, in dat geval is het wel handig dat je over een zorgverzekering beschikt die je daarin voldoende ondersteunt. In het kort, een zorgverzekering  afsluiten met 18 jaar kan best lastig zijn. Maar niet als Checko je hierbij helpt.

Kies jouw zorgverzekering

Een zorgverzekering afsluiten met 18 jaar is makkelijk gemaakt dankzij Checko. Vul je gegevens in en wij zorgen voor een duidelijk overzicht. Of je nu wilt weten of je nu de beste verzekering hebt of dat je volgend jaar toch beter kunt overstappen, dankzij onze vergelijking weet je snel het antwoord.

Normaal gesproken gaat een ziektekostenverzekering altijd in op 1 januari van het nieuwe jaar, maar als je net 18 bent geworden kan je ook op een ander moment je zorgverzekering laten ingaan. Studeer je? Er zijn diverse voordelige zorgverzekeringen voor studenten verkrijgbaar, deze vind je in ons overzicht. Verder zou je bij een zorgverzekering afsluiten met 18 jaar kunnen nadenken over een verhoogd eigen risico. Dan gaat de premie nog verder omlaag. Je moet dan wel over de financiële middelen beschikken om dit hogere eigen risico te kunnen dragen, mocht je toch zorg nodig hebben.

Je kunt ook een aanvullende zorgverzekering afsluiten met 18 jaar, als je denkt zorg nodig te hebben die daardoor gedekt wordt. Checko vergelijkt ook prijzen van aanvullende zorgverzekeringen en tandartsverzekeringen. Ben je kerngezond en heb je een goed gebit? Dan zou je de aanvullende verzekering en tandartsverzekering ook achterwege kunnen laten om geld te besparen.

Waarom Checko voor een zorgverzekering afsluiten met 18 jaar

Met Checko een zorgverzekering afsluiten met 18 jaar is makkelijk en overzichtelijk. Bij ons zie je snel wat de beste verzekering is voor jou, maar wij bieden meer. Zo kun je een account aanmaken waardoor je altijd op de hoogte blijft van de beste aanbiedingen en veranderingen in bijvoorbeeld je ziektekostenverzekering. Natuurlijk vergelijken wij meer dan alleen je zorgverzekering. Er valt nog veel meer te besparen door onze vergelijkingen.

Kosteloos en onafhankelijk opereren wij om jou de beste mogelijkheden te tonen. Bespaar dankzij de dienstverlening van Checko en houd geld over.