Checko services

Checko vergelijk services

Verzekeringen vergelijken, energie vergelijken of bijvoorbeeld mobiele abonnementen vergelijken. Ben je op zoek naar de goedkoopste autoverzekering voor je nieuwe of huidige auto, of ga je verhuizen en wil je de goedkoopste energieleverancier vinden? Met onze Checko vergelijkservices vergelijk je heel eenvoudig alle autoverzekeringen, energieleveranciers of bijvoorbeeld de verschillende mobiele telefonie aanbieders.

De vier Checko hoofdcategorieën voor het vergelijken zijn:

 • Verzekeringen vergelijken
 • Energie vergelijken
 • Telecom vergelijken
 • Bankproducten vergelijken

 

Verzekeringen vergelijken bestaat vervolgens uit:

De categorie Energie heeft momenteel één subcategorie te weten:

De categorie Telecom bestaat uit drie subcategorieën:

Bankprodcuten vergelijken bestaat momenteel uit twee subcategorieën:

Bepaal voor jezelf welke vaste lasten je wilt vergelijken. Vul de belangrijkste gegevens in en Checko toont je alle aanbieders met hun beste aanbiedingen en scherpste prijzen. Vergelijk al je verzekeringen en overige vaste lasten en stap over, het is echt eenvoudiger dan je denkt en het bespaart je heel veel geld!

Voordelen van het vergelijken bij Checko:

 • Volledig gratis;
 • 100% onafhankelijk;
 • Vergelijk alle actuele prijzen;
 • Grootste diversiteit aan producten en aanbieders;
 • Meer dan 150 verschillende aanbieders;
 • 14 verschillende vaste lasten;
 • Eenvoudig vergelijken en overstappen;
 • Maak de juiste keuze en bespaar veel geld!

Mijn Checko service

Ben je ook telkens het overzicht op je vaste lasten kwijt en heb je een donkerbruin vermoeden dat je elke maand veel te veel betaalt? De verzekeraars en telefonie- en internetproviders zullen je hier helaas niet uit zichzelf op attenderen. Daarom wil Checko  je helpen om weer ‘ín control’ te komen. Open een gratis Checko account, vergelijk en bespaar, elk jaar weer, maximaal op al je vaste lasten.

Wist je dat een gemiddeld gezin veel geld per jaar kan besparen? Eenvoudig door de vaste lasten online te vergelijken en over te stappen naar de goedkoopste aanbieder. Dit hebben diverse onderzoeken van onder andere de NMA en EIM aangetoond. Lees op onze geld besparen pagina over alle feiten en cijfers van het online vergelijken en besparen op vaste lasten.

Met een Mijn Checko account creëer je dus één vaste plek waar je al je vaste lasten terugvindt, op elke moment van de dag kunt vergelijken en de scherpste marktprijzen vindt. Zo bespaar je maximaal,  weet je wat je waarvoor betaalt en betaal je nooit meer teveel!

Extra voordelen van het Checko account

Een Checko account is een volledig gratis service en biedt jou de volgende extra voordelen:

 • Eén compleet vaste lasten overzicht;
 • In één oogopslag al je vaste lasten;
 • In één oogopslag al je besparingen;
 • Mogelijkheid om elk jaar weer verder te besparen op al je vaste lasten;
 • Automatische herinneringen aflopende contracten;
 • Optimaal vergelijk gemak;
 • Overstap- en opzegservice;
 • Maandelijkse email met extra bespaartips;
 • Betaal nooit meer teveel;
 • Onze Checko klantenservice staat altijd voor je klaar.

Checko Vaste Lasten APK

Wellicht kom je er niet aan toe om je huidige vaste lasten in kaart te brengen. Je hebt er te tijd niet voor of komt er om andere redenen niet aan toe. Maar je wilt wil graag gaan besparen. En je vindt het eigenlijk zonde om elke maand veel te veel geld te betalen voor je min of meer standaard diensten.

Boek dan gratis een Checko Vaste Lasten APK.

Checko zet voor jou een compleet Mijn Checko account op waar al je huidige vaste lasten netjes op een  rijtje worden gezet. Zo wordt vergelijken, overstappen en besparen een koud kunstje!

Betaal niet langer teveel en laat Checko je helpen. Klik hier voor meer informatie over de Check Vaste Lasten APK. Je besparingen kunnen fors oplopen, zeker als je al geruime tijd niet meer naar je vaste lasten hebt omgekeken!

Overstapservice

Laat jij ook veel geld liggen door nooit naar je vaste lasten om te kijken? Veel mensen betalen jaar in jaar uit dezelfde hoge of steeds hogere prijzen voor diensten die echt vele malen goedkoper kunnen. Denk jij ook dat het teveel gedoe en rompslomp is om te vergelijken en om over te stappen?

Dit is echt een grote misvatting. Vergelijken en overstappen is vandaag de dag helemaal niet meer moeilijk of ingewikkeld. Als je bijvoorbeeld wilt overstappen naar een andere energieleverancier dan kun je dat heel gemakkelijk doen via Checko. Je vult je gegevens in en je stapt over naar de nieuwe energie leverancier van jouw keuze. Al je gegevens komen via onze site direct terecht bij je nieuwe energieleverancier.

Achter de schermen zorgt deze nieuwe energieleverancier er vervolgens voor dat je contract start op de dag dat je huidige contract eindigt. De overstap wordt dus volledig voor je uit handen genomen, wel zo makkelijk! Je hoeft eigenlijk alleen maar te beslissen welke energieleverancier je wilt.

Hetzelfde geldt voor het overstappen van je zorgverzekering, of je abonnement voor  een alles in 1 pakket. Via Checko sluit je direct een nieuw contract af. Vul je gegevens in en wij zorgen ervoor dat de nieuwe leverancier alle gegevens heeft om de overgang geruisloos en probleemloos tot stand te brengen.

Voor je nieuwe mobiele telefonie of sim-only abonnement kom je via onze site terecht op de bestelpagina van de gekozen provider. Na het invullen van je gegevens zal de nieuwe mobiele provider de overgang voor je regelen. Het oude contract wordt dus vanzelf opgezegd en je kunt je mobiele nummer gewoon behouden en meenemen naar je nieuwe provider.

Opzegservice

Ook het overstappen naar een andere verzekeraar voor bijvoorbeeld je autoverzekering, je opstal- of inboedelverzekering kan snel, simpel en met een minimale inspanning. Wanneer je via Checko een nieuw contract afsluit, let er dan wel op dat je huidige verzekering een jaar gelopen heeft, aangezien je doorgaans een verzekering voor één jaar afsluit. Houd verder rekening met een opzegtermijn van één maand bij je huidige verzekeraar.

Gebruik vervolgens onze opzegservice voor het maken van de opzegbrief en stuur deze naar je huidige verzekeraar. Klik hieronder voor het maken van je eigen opzegbrief.

Checko voorbeeld opzegbrief

logodefChecko services