Checko overstapservice

Overstappen loont!

Laat jij ook veel geld liggen door nooit naar je vaste lasten om te kijken? Veel mensen betalen jaar in jaar uit dezelfde hoge of steeds hogere prijzen voor diensten die echt vele malen goedkoper kunnen. Denk jij ook dat het teveel gedoe en rompslomp is om over te stappen? Maak gebruik van de overstapservice!

Overstappen gaat vaak automatisch

Dit is echt een grote misvatting. Overstappen is vandaag de dag helemaal niet meer moeilijk of ingewikkeld. Als je bijvoorbeeld wilt overstappen naar een andere energieleverancier dan kun je dat heel gemakkelijk doen via Checko. Je vult je gegevens in en je stapt over naar de nieuwe energie leverancier van jouw keuze. Al je gegevens komen via onze site direct terecht bij je nieuwe energieleverancier. Achter de schermen zorgt deze nieuwe energieleverancier er vervolgens voor dat je contract start op de dag dat je huidige contract eindigt. De overstap wordt dus volledig voor je uit handen genomen, wel zo makkelijk! Je hoeft eigenlijk alleen maar te beslissen welke aanbieder je leverancier je wilt.

Hetzelfde geldt voor het overstappen van je zorgverzekering, of je abonnement voor  internet, tv en bellen. Via Checko site sluit je direct een nieuw contract af. Vul je gegevens in en wij zorgen ervoor dat de nieuwe leverancier alle gegevens heeft om de overgang geruisloos tot stand te brengen.

Voor je nieuwe mobiele telefonie of sim-only abonnement kom je via onze site terecht op de bestelpagina van de gekozen provider. Na het invullen van je gegevens zal de nieuwe mobiele provider de overgang voor je regelen. Het oude contract wordt dus vanzelf opgezegd en je kunt je mobiele nummer gewoon behouden en meenemen naar je nieuwe provider.

Opzegservice

Ook het overstappen naar een andere verzekeraar voor bijvoorbeeld je autoverzekering of opstalverzekering kan snel, simpel en met een minimale inspanning. Wanneer je via Checko een nieuw contract afsluit, let er dan wel op dat je huidige verzekering een jaar gelopen heeft, aangezien je doorgaans een verzekering voor één jaar afsluit. Hou verder rekening met een opzegtermijn van één maand bij je huidige verzekering.

Gebruik vervolgens onze opzegservice voor het maken van de opzegbrief en stuur deze naar je huidige verzekeraar. Klik hieronder voor het maken van je eigen opzegbrief.

Checko voorbeeld opzegbrief

logodefChecko overstapservice