Goedkoopste ziektekostenverzekering 2015

Veel mensen weten dat ze geld kunnen besparen door over te stappen van ziektekostenverzekering. Sommige mensen stappen zelfs elk jaar over naar de op dat moment goedkoopste ziektekostenverzekering. Het kan je heel wat geld schelen. Checko is een vergelijkingssite die je alle tarieven van zorgverzekeraars laat zien. Zo kan je makkelijk bepalen wat de goedkoopste ziektekostenverzekering in 2014 is. Vervolgens kan je de verzekering van je keuze direct via onze site afsluiten.

Welke verzekeraar biedt in 2014 de goedkoopste ziektekostenverzekering aan? Je kunt, enkele uitzonderingen daargelaten, pas tegen het einde van het jaar overstappen, omdat zorgverzekeringspolissen in principe altijd op 1 januari van het nieuwe jaar ingaan. Wanneer de verschillende zorgverzekeraars hun tarieven voor het nieuwe jaar bekend maken, komen deze tarieven direct op Checko te staan. Kom tegen die tijd dus terug op onze site, dan kan je zien welke maatschappij de goedkoopste ziektekostenverzekering aanbiedt.

Op dit moment zijn de tarieven nog niet bekend en staan de tarieven van 2014 nog op de site. Je kunt op dit moment alleen overstappen wanneer er sprake is van een scheiding en je samen op één polis stond, of als het collectief waar je in zit beëindigd wordt.

Word je 18 en moet je je voor het eerst verzekeren? Dan kan je polis nu al ingaan en kan Checko je helpen met het uitzoeken van de juiste ziektekostenverzekering. Dit geldt ook voor als je uit een militair dienstverband of uit het buitenland komt en je je dus verplicht moet verzekeren. Voor de rest kan je nu alvast de tarieven van dit jaar bekijken om vast een idee te krijgen. Als de nieuwe tarieven bekend zijn, kom dan terug op Checko, dan helpen wij je met het kiezen en afsluiten van de juiste ziektekostenverzekering.

Is de goedkoopste ziektekostenverzekering in 2015 ook de juiste?

Wil je graag voor de goedkoopste ziektekostenverzekering gaan? Hoe het in het nieuwe jaar zal zijn is nog niet bekend, maar dit jaar kon je bij veel van de allergoedkoopste ziektekostenverzekeringen alleen zorg afnemen bij voorgeselecteerde zorgaanbieders. Zit zo’n ziekenhuis of huisarts niet bij je in de buurt, dan moet je dus verder reizen. Dat is dus iets om rekening mee te houden voor je blindelings voor de goedkoopste ziektekostenverzekering gaat.

Bij aanvullende verzekeringen, als je die neemt kijk je natuurlijk ook naar de prijs, maar daar is ook belangrijk welke zorg je denkt nodig te hebben. Verwacht je bijvoorbeeld veel fysiotherapie nodig te hebben? Zorg dan voor een aanvullende verzekering met ruime dekking daarvoor. Lees altijd goed de voorwaarden om zeker te weten dat je goed verzekerd bent.

Vergelijken van de goedkoopste ziektekostenverzekering in 2015 met Checko

Wat je dus het beste kunt doen is nadenken over wat je verzekerd wilt hebben en dan tegen het eind van het jaar terugkomen op Checko, als de tarieven bekend zijn. Met behulp van Checko kan je premies vergelijken en de verzekering die bij jouw situatie past uitkiezen en direct afsluiten. Bespaar geld op je ziektekostenverzekering met de service van Checko!

Goedkoopste ziektekostenverzekering 2014

Klanten over Checko

Voordelen

 • Geen kosten
 • Geen verplichtingen
 • Overzichtelijk
 • Grootste aanbod
 • Alle actuele prijzen
 • De beste aanbiedingen
 • Overstap- en opzegservice
 • Maximaal besparen
 • Mijn Checko bespaar- & beheerprogramma
 • In één oogopslag al je vaste lasten
 • Gedetailleerd besparingsoverzicht
 • Optimaal vergelijk gemak

 

 

 

 

Lees hier meer over hoe wij vergelijken.