Voor veel mensen is seks een van de belangrijkste dingen in het leven, het is een uitlaatklap een smeermiddel voor je relatie en een goede manier om van je stress af te komen. Het is daarom jammer dat velen zich beperken tot de gebruikelijke seksuele handelingen terwijl er zoveel meer is om te ondernemen. In dit artikel willen wij je graag meer vertellen over een ondergewaardeerd onderdeel van het seksleven: de soloseks. Wanneer je single bent, is het niet ongebruikelijk om de hand aan jezelf te slaan, heb je echter eenmaal een relatie, dan wordt masturbatie vaak een taboe en dat is jammer. Waarom zou je het niet ook goed met jezelf mogen hebben? Vandaar hier een aantal tips om je soloseksleven weer opnieuw leven in te blazen.

De beste masturbators voor mannen

Seksspeeltjes worden doorgaans geassocieerd met vrouwen, maar in de praktijk is er ook een wereld aan mogelijkheden voor de man beschikbaar. Als jij nog nooit een masturbator gebruikt hebt, dan wordt het tijd om daar iets aan te veranderen. Kijk eens in het aanbod van een gerenommeerde aanbieder van seksspeeltjes om te zien wat jij graag eens zou willen proberen. Je kunt kiezen voor een speeltje dat een perfecte imitatie is van de geslachtsdelen. Je kunt ook een device kiezen dat je op je penis kunt zetten. Kies een van de vele standen en bepaal of je wilt dat het apparaat zuigt of vibreert. Heb jij niet heel veel stimulatie nodig? Dan kun je ook een handjob masturbator kopen. Deze schuif je om je lid en vervolgens wordt een heel nieuwe dimensie aan je zelfliefde toegevoegd.

De satisfyer is alles wat een vrouw nodig heeft

Niet zelden draait seks voor vrouwen uit op het faciliteren van plezier voor de man. Gelukkig kun je ook zonder man een heel goed seksleven hebben. Vroeger kon je een dildo kopen, tegenwoordig kun, en wil je niet meer om de satisfyer heen. Voor veel vrouwen is penetratie niet het summum van goede seks en daarom mag de satisfyer niet in je nachtkastje ontbreken. Plaats de satisfyer op je clitoris en je zult een geheel nieuwe sensatie ondergaan. Dit is seks zoals het ooit bedoeld is en wie hier eenmaal van geproefd heeft, wil niet meer anders. Geen wonder dat de satisfyer razend populair, dit moet je gewoon een keer geprobeerd hebben.

En nu met zijn allen

Het fijne aan sextoys is dat ze je heel goed in staat stellen om te ontdekken wat jij echt lekker vindt. Als je het prettig vindt, kun je vervolgens ook met je partner met seksspeeltjes aan de slag gaan. Geef hem je satisfyer eens en laat je verwennen en verwen hem met zijn masturbator. Je zult zien dat jullie zo heel nieuwe spannende ervaringen kunnen opdoen.

0 Shares:
Ook zeer interessant