Een nieuwe bank voor in de woonkamer kan best prijzig zijn. Maar wij geven je een manier om voor een laag bedrag per maand toch zo’n mooi meubelstuk aan te schaffen. 

Droom jij al langer van een aantal nieuwe meubelstukken. Misschien is jouw eettafel nodig toe aan vervanging of wil je graag een nieuwe bank in de woonkamer. Een goede gloednieuwe bank kan best duur zijn. Vaak wel meer dan 1000 euro. Dit kan dan ook in één keer een flinke hap uit het budget zijn. Maar je kan ook een bank op afbetaling kopen. Zo betaal je in termijnen en hoef je niet in één keer een groot bedrag op te hoesten. Wij vertellen je er meer over in deze blog.

Gespreid betalen zonder lening 

Vaak moet je extra betalen wanneer je in termijnen wil betalen. Maar bij in3 hoeft dit niet. Je betaalt zonder een rente. Dit betekent dat wanneer jij een bank wil aanschaffen van 1200 euro, je dit kan doen in 3 termijnen van 400 euro. Je betaalt hierbij het eerste gedeelte gelijk, en daarna om de 30 dagen de andere termijnen. Die gloednieuwe bank gespreid betalen in 3 termijnen is geen enkel probleem en kan je droom dus toch uitkomen. 

Hoe werkt betalen in3? 

Wij leggen je uit aan de hand van drie stappen hoe het werkt. Soms komen grote uitgaves gewoon niet uit. Maar moet er wel een bepaald soort uitgave gedaan worden. Dan wil je liever niet een BKR-registratie op je naam of een flinke rente hoeven betalen. Dat komt dan goed uit, want met in3 heb je dit zeker niet. Zo werkt het:

Stap 1: Kies voor in3

Bij het afrekenen van jouw producten kies je voor in3 betalen. Daarbij worden jouw gegevens gecontroleerd en vervolgens kan je door naar de volgende stap. 

Stap 2: Betaal 1:3

Wanneer jij de eerste betaling (dit is 1:3 van het bedrag) wordt de bestelling verzonden. Je hoeft dus niet langer meer te wachten op je gloednieuwe bank. 

Stap 3: Automatische incasso

Omdat je hebt gekozen voor het betalen in drie termijnen zal je nog 2 termijnen moeten voldoen. Dit wordt automatische geïncasseerd. Je moet er dus voor zorgen dat je na 30 en 60 dagen voldoende geld op je rekening hebt staan. 

Kan ik dit ook gebruiken als ondernemer? 

Nu vraag jij je misschien af, kan ik dit ook gebruiken als ondernemer? Het antwoord op je vraag is: ‘natuurlijk’! Zo kan je in3 toevoegen aan je betaalsysteem. Of je nu meubilair zoals banken en tafels verkoopt of je hebt een webshop in babyspullen. Het grote voordeel van betalen in3 is dat het een hogere conversie oplevert. Meer mensen zullen bij jou willen kopen. Dit komt omdat ze geen grote bedragen in één keer hoeven betalen. Wanneer ze jouw webshop eenmaal gevonden hebben blijven ze terugkeren. 

Kopen op afbetaling kan ook risico’s met zich meebrengen. Wees er zeker van dat jij over een maand genoeg geld hebt. Heb jij niet voldoende geld aan het einde van de maand om je volgende termijn te betalen dan levert dit extra incassokosten op. Lees er hier meer over

0 Shares:
Ook zeer interessant