Wil je ook graag een ritje maken in de duurste auto ter wereld? Of misschien in de top 5 dure auto’s welke daarna komen? Het is leuk en boeiend om te weten wat de duurste auto ter wereld is. Het zal duidelijk een andere auto zijn dan je nu waarschijnlijk rijdt. De kans is klein dat je namelijk thuis ook een Koenigsegg Regera hebt staan of zelfs een dure Apollo Arrow van bijna een miljoen euro. Laten we de verschillende auto’s en de duurste auto ter wereld met je bespreken.

De duurste auto ter wereld: Bugatti Chiron ter waarde van €2.400.000 excl. belastingen

Het is al vele jaren een van de duurste auto’s van de wereld. Ze worden veel verkocht in de oliestaten van de wereld. Het is een auto welke je niet iedere dag op de weg ziet. In Nederland zijn er ook een paar van. Het is echter zeldzaam om ze te zien. Je zal ze wel eens aantreffen op een autoshow. Tenminste als je geluk hebt. Je mag er dan bij watertanden en de auto gaan bewonderen.

De Koenigsegg Regera van €1.574.000 excl. belastingen

Het is een supercar welke ontworpen is voor luxe. Het is echter ook een verrassend praktisch model. De voorganger had je hier al op voorbereid natuurlijk.

De Ferrari LaFerrari Aptera van €1.160.000 excl. belastingen

Natuurlijk mag Ferrari niet ontbreken. Het is geweldig om te zien welke mooie auto’s ze hebben gemaakt. Ze zijn niet allemaal onbetaalbaar. Dit model is net wat duurder. Het is dan ook een speciaal ontwerp voor het zeventigjarig bestaan van Ferrari. Het is wel een leuk verjaardagscadeau of niet?

De Arash AF10 Hybrid van €1.240.000 excl. belastingen

Het is een ongewone auto. Het is een ware supercar waarvan ook een minder dure versie beschikbaar is. Het is dan nog steeds een auto met een waarde van 450.000 euro. De hybride versie is wat duurder.

De Apollo Arrow van €911.577 excl. belastingen

Roland Gumpert is het brein achter het merk Apollo. Hij was de directeur bij Audi Sport. Nu is hij hier actief. Het is een geweldige auto.

Wat is jouw volgende auto?

Wanneer je de loterij wint of geluk hebt in het casino dan kun je ook jezelf voegen bij de mensen welke een van de duurste auto’s van de wereld in hun bezit hebben. Het is tot dan goed om gewoon in je normale en eigen auto rond te blijven rijden. We weten zeker, dat je er ook volop van kunt genieten.

0 Shares:
Ook zeer interessant