Wat is het duurste huis van Nederland? En welke lijst van huizen behoort tot de sub top van het duurste huis van Holland? Het is goed om te weten, waar je jouw nieuwe stulpje kunt vinden en gaat kopen. De prijzen van de duurste huizen verschillen van zes tot negen miljoen euro. Het is natuurlijk maar net wat je mooi vindt. Het kan een villa zijn, landhuis, paardenboerderij of een mooi kasteel. Laten we de duurste huizen van ons land met je bespreken.

Veel moois in Loosdrecht voor €6,400,000

In Landgoed staat het landgoed de Prunushof. Het heeft een filmruimte, bibliotheek, wijnruimte, lift en ook een zwembad. Het is een zeer compleet huis. Het is een pand met vier etages. De villa heeft daarnaast ook nog eens een ondergrondse garage waar je maar liefst twintig auto’s in kunt plaatsen. Het is heerlijk om je auto veilig weg te zetten. Helemaal natuurlijk wanneer het een dure auto is. Er zijn ook nog twee eilandjes en een botenhuis om het helemaal af te maken.

Een must in deze lijst: Oisterwijk voor €6,450,000

Het mooie Brabantse dorp Oisterwijk mag natuurlijk niet ontbreken. Het is een zeer moderne villa welke in 2006 is gebouwd. Alles wat je nodig hebt tref je hier aan. Het huis heeft een zwembad (binnen), een wellnessruimte, een bioscoop, een wijnkelder, een speelkamer en ook een fitness studio. Het is een zeer mooie woning. Daarnaast hebben ze ook nog een apart gastenverblijf met een eigen badkamer. Het hele huis staat op een perceel van 6000 vierkante meter.

Voor de paardenliefhebbers in Rotterdam voor €6,500,000

Het is een perceel waar iedere paardenliefhebber van houdt. Het is een mooie pensionstal met drie losse woningen op een perceel van maar liefst vier hectare grond. Het is een grote stal waar je maar liefst zestig paarden in kwijt kunt. Er zijn zestig parkeerplaatsen. Genoeg plek voor een feestje dus om gasten te ontvangen. Het perceel heeft twee vijvers en is in zijn geheel omheind.

Lekker in Noordwijk aan Zee voor €7,215,000

Een perceel wat heerlijk groot is. Groot genoeg voor de bijna 1600 vierkante meter grote woning. Je zal extra meubels moeten gaan kopen. Er is een tuin met een zwembad. Het wordt gevuld met water uit de eigen bron. Er is binnen een sauna, stoomcabine en jacuzzi om heerlijk te ontspannen. Het is een geweldige woning.

Een landgoed in Wassenaar voor €7,450,000

Het landgoed bestaat uit een monumentaal huis. Het is een landgoed van in totaal 2,2 hectare groot. Het landhuis heeft twaalf kamers. In het park staat ook nog een theehuis. Het is heerlijk om ook een wijntje te pakken uit de wijnkelders. Je kunt het glas wijn op het dakterras met jacuzzi opdrinken. Wat wil je nog meer? Er is ook nog een portierswoning welke als gastenverblijf dient.

Een mooi landhuis in Megchelen voor €7,500,000

Het landhuis in de achterhoek grenst aan Duitsland en is er al sinds 1250. Het is een kasteel op een landgoed van 49 hectare groot. Het wordt opengesteld voor het publiek. Het perceel van het landhuis is 2600 vierkante meter. Er zijn twintig kamers waar je nog elementen kunt vinden uit 1250.

Schitteren in Schin Op Geul voor €7,950,000

Het is een geweldig kasteeltje wat je voor dit geld krijgt. Het staat op een eigen eiland met daaromheen een slotgracht. Het is een Paleis sinds 1200. Het is in 1656 opnieuw gebouwd. Er zijn 72 kamers in het kasteel waar je je goed kunt vermaken.

0 Shares:
Ook zeer interessant