Draadloze koptelefoons zeer tegenwoordig zeer populair. Kijk in de bus, trein of in de sportschool maar eens om je heen, je ziet steeds meer mensen met een koptelefoon op hun hoofd. Dit is ook niet zo gek, want met een draadloze koptelefoon heb je geen last meer van dat vervelende lange koord. Volledige bewegingsvrijheid, nergens meer achter blijven haken en geen snoer meer om uit de knoop te raken. Vooral bij het sporten of als je veel moet bewegen is dit een enorme verbetering. Gewoon zorgeloos met je bureaustoel van je bureau af kunnen gaan, zonder dat een koord je terug trekt.

Er zijn veel verschillende soorten draadloze koptelefoons verkrijgbaar. Met de tekst hieronder kunnen we je helpen om voor jou beste keuze te maken. Dit doen we door de beste koptelefoons uit te lichten en je meer informatie te geven over waar je op kunt letten bij het kiezen en vergelijken van draadloze koptelefoons.

Uit diverse online recensies en tests komt naar voren dat de WH-1000XM3 de beste draadloze koptelefoon van 2024 is. Een goedkoper alternatief voor de WH-1000XM3 is de JBL Live 650BT NC. Lees verder voor een volledig overzicht van de best beoordeelde draadloze koptelefoons.

Beste draadloze koptelefoons van 2024

Beste koop: JBL Live 650BT NC

De JBL Live 650BT NC is stijlvol, betaalbaar en elegant. Het is dan ook niet voor niets dan de Consumentenbond deze JBL heeft uitgeroepen tot beste koop. Met name op geluidskwaliteit scoort hij hoog. Daarnaast biedt deze kanjer vele mogelijkheden. Denk aan de noise cancelling functie. Je hoort werkelijk niets meer waardoor je kunt genieten van je rust. Een volle batterij gaat maar liefst 30 uur mee. Meer dan voldoende om er een aantal treinritten van te kunnen genieten. De ingebouwde microfoon zorgt ervoor dat je gesprekken gewoon kunt aannemen zonder je telefoon tevoorschijn te hoeven halen.

Het gebruiksgemak is dus groot en deze entertainer voor onderweg, op je werk of gewoon thuis houdt je altijd gezelschap. Een koptelefoon dient tegenwoordig veel meer functies dan alleen naar muziek luisteren en daar maken wij dankbaar gebruik van. Als kers op de taart is hij in meerdere kleuren beschikbaar. Je vindt dus altijd wel een exemplaar dat bij jou past!

Pros
  • Deze koptelefoon beschikt over draaibare oorschelpen en is inklapbaar om ruimte te besparen in je tas.
Cons
  • Het gaat om een over ear koptelefoon wat niet iedereen even prettig vindt. De opbergcase is niet hard.

Beste getest: Sony WH-1000XM3

De laatste drie jaar is Sony met haar 1000X-serie een van onze favorieten geweest op het gebied van draadloze koptelefoons. Deze Sony WH-1000XM3 bewijst eens te meer waarom dit zo is. Mede dankzij een combinatie van geweldige draadloze verbindingen, klinkt het geluid fantastisch. Dankzij de noise cancelling kun je je volledig focussen op je muziek en heb je geen last van geluiden van buitenaf. Het werk super en toch weten ze bij Sony de noise cancelling iedere versie beter te maken. Hoewel de M3 niet de spectaculaire verbeteringen behuisd die de M2 wel had, blijven ze de concurrentie toch voor. Het geluid is beter, de noise cancelling is beter en de ‘quick attention’ modus is heel erg handig. Met een druk op de knop laat je alle geluiden van buitenaf weer naar binnen. Erg handig voor als er iemand tegen je begint te praten of als je een bestelling wilt gaan doen. Bovendien is deze koptelefoon als best uit de test gekomen van de Consumentenbond.

Het is een stijlvolle koptelefoon die makkelijk te bedienen is. Hierdoor is hij ook heel geschikt wanneer je niet zo technisch bent aangelegd of gewoon niet veel ervaring hebt met het gebruik van een draadloze koptelefoon. De accu gaat na het opladen maar liefst 30 uur mee. Super handig dus want je hoeft hem niet om de haverklap op te laden.

Pros
  • Accu gaat lekker lang mee dus ideaal wanneer je een weekend weggaat en er is niet direct een stopcontact in de buurt.
Cons
  • Hij is niet met meerdere apparaten tegelijk te verbinden. Het is een vrij prijzige koptelefoon.

Sony WH-1000XM4

De Sony WH-1000XM4 is de opvolger van de Sony WH-1000XM3. Wat de verschillen zijn? Zijn functionaliteiten zijn net een stukje beter dan zijn voorganger. Denk aan een uitstekende batterijduur. In 10 minuten opladen is hij weer klaar voor 5 uur gebruik. Daarnaast beschikt deze kanjer over een ingebouwde microfoon zodat je er mee kunt bellen. Het is een heel gebruiksvriendelijk exemplaar. Je hoeft er dus niet technisch voor te zijn aangelegd om hem te kunnen bedienen. Als kers op de taart kun je hem met meerdere bluetooth apparaten tegelijk verbinden. Super praktisch dus!

Op een geheel volle batterij gaat hij zo’n 30 uur mee. Lekker lang dus en je hoeft hem niet om de haverklap op te laden. Het draagcomfort is groot. De oorschelpen sluiten uitstekend af en de oorkussens zijn super zacht. Ook het gewicht is laag waardoor het niet stoort wanneer je hem langer op hebt. Dankzij de noise cancelling functie kan je van je rust genieten in plaats van weer die vervelende buurman aan te moeten horen of naar je eigen stofzuiger te moeten luisteren.

Pros
  • Je hebt de keuze uit een zwart of wit exemplaar. Het product heeft de kwalificatie ‘best reviewed’ gekregen van Kieskeurig.nl.
Cons
  • Helaas is deze koptelefoon niet waterdicht. Daarnaast is het niet de goedkoopste optie.

Sennheiser PXC 550-II

De Sennheiser PXC 550-II mag er zeker zijn met een gemiddeld cijfer 7,5 beoordeeld door de Consumentenbond. Wij snappen heel goed dat de Consumentenbond te spreken is over deze elegante koptelefoon. Met name op draagcomfort en geluidskwaliteit scoort hij hoog. Daarnaast kom je er goed mee voor de dag. Het design is eenvoudig maar zeer stijlvol. Hij zal iedere outfit een boost geven. Je kunt genieten van de kwaliteit die je van Sennheiser gewend bent. Het is een duurzame investering waar je lang plezier van zult hebben. Kortom, je wilt hem niet meer missen!

Het is heerlijke om intensief van de muziek van je favo band te genieten. Echter, soms wil je ook gewoon volledige rust. Bijvoorbeeld na een lang dag werken. Je kinderen zitten op hun blokfluit te oefenen terwijl jij gewoon even de krant of een boek wilt lezen. Met deze Sennheiser is het zo gepiept. Het is een kwestie van de noise cancelling aanzetten en klaar is kees. Je bent compleet afgesloten van de buitenwereld en eindelijk kom je even aan jezelf toe!

Pros
  • De koptelefoon is helemaal in te klappen zodat hij minimale ruimte inneemt. Daarnaast wordt hij geleverd inclusief opbergcase.
Cons
  • Een enkele gebruiker geeft aan dat de handleiding duidelijker had gekund. Bovendien is het niet de goedkoopste optie.

JBL T450BT

Als de Consumentenbond een product uitroept tot beste koop dan weet je dat je je geen zorgen hoeft te maken om de kwaliteit ervan. De JBL T450BT is dan ook een schot in de roos. Het is niet de allergoedkoopste draadloze koptelefoon maar zeker de beste in zijn prijsklasse. Je kunt dan ook genieten van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De batterij gaat zo’n 11 uur mee en je kunt er ook nog eens prima mee voor de dag komen. Hij is namelijk heel hip vormgegeven en komt in een even hip kleurtje. De oorschelpen zijn draaibaar waardoor je hem makkelijk op kunt bergen en meenemen zonder dat hij te veel ruimte in beslag neemt.

Ideaal dus voor onderweg of als je hem meeneemt op vakantie. Het scheelt toch weer ruimte en op reis telt iedere centimeter. Als je nog op zoek bent naar een leuk cadeau voor iemand dan is dit een hele geschikte keuze. Hij zal altijd in de smaak vallen. Kortom, het is de beste draadloze koptelefoon in zijn prijsklasse. Als je hem eenmaal gewend bent dan wil je niet meer zonder!

Pros
  • Heeft een goede prijs-kwaliteitverhouding en bewijst dat een kwalitatieve draadloze koptelefoon niet duur hoeft te zijn.
Cons
  • Verbinden met bluetooth is soms even geduld hebben. Daarnaast verbindt hij soms maar met 1 bepaald apparaat.

Sony h.ear WH-H900N

De Sony h.ear WH-H900N is hip, stijlvol en beschikt over een uitstekende geluidskwaliteit. Daarnaast is het draagcomfort groot. De schelpen zijn gemaakt van zacht materiaal. Bovendien is de koptelefoon lekker licht. Je merkt dus nauwelijks dat je hem draagt. Dit maakt hem een van onze favorieten en ook die van de Consumentenbond. Hij is super handig voor onderweg want je ‘vouwt’ hem makkelijk op. Hierdoor neemt hij minimale ruimte in. Je krijgt er een handige reisetui bij zodat je hem netjes op kunt bergen zonder dat hij beschadigd raakt.

Pros
  • Het is een favoriet van de Consumentenbond en hij heeft het gemiddelde cijfer 8,4 gekregen. Geluidskwaliteit zoals je van Sony gewend bent.
Cons
  • Het is een vrij prijzige koptelefoon. Niet iedereen heeft er dus het budget voor.

Sennheiser RS 175

De Sennheiser RS 175 valt gelijk op door zijn aparte design. De koptelefoon zelf is uniek en het is een echt hebbeding. Maar wat hem nog meer bijzonder maakt is het laadstation. Je hangt hier de koptelefoon aan wanneer je hem niet gebruikt. Tegelijkertijd wordt hij opgeladen voor een volgende sessie. Hij heeft een bereik tot zo’n 100 meter. Dit is erg royaal. En super praktisch want je kun je vrij door het huis bewegen. Het draagcomfort is bovendien groot. Op de oorschelp zitten knoppen waarmee je hem kunt bedienen. Het is geen goedkope koptelefoon maar dan heb je ook wat.

Pros
  • Heeft een uniek design. Hierdoor is het een echt hebbeding. Is uitermate geschikt om te gebruiken voor tv kijken.
Cons
  • Hij beschikt niet over een microfoon dus bellen gaat niet. Hij is niet waterdicht.

JBL JR300BT

Wij waren heel verbaasd wat er mogelijk is voor de prijs van de JBL JR300BT. Het gaat om een kinder editie draadloze koptelefoon van JBL. Als je kind muziek wil luisteren is het logisch dat een volwassen exemplaar veel te groot en zwaar is. Hij is verkrijgbaar in 3 hippe kleurencombinaties. Voor kinderen is het bovendien een extra voordeel om een draadloze koptelefoon te dragen aangezien het draad altijd in de knoop raakt. Nadat hij op is geladen gaat de batterij maar liefst 12 uur mee. Je hoeft hem dus niet om de haverklap op te laden. Daarnaast zorgt de volumebegrenzing to 85 dB ervoor dat je kind geen gehoorschade oploopt.

Pros
  • Een super leuk en origineel cadeau voor je kind. Keuze uit verschillende hippe kleurcombinaties.
Cons
  • De oplaadkabel is erg kort. Niet heel praktisch dus. Het is een kwetsbare koptelefoon.

Jabra Elite 85H

De Jabra Elite 85H levert een geweldig batterijduur van 36 uur. Daarnaast ziet de draadloze koptelefoon er erg strak uit met een geweldig geluid, die je verder kunt personaliseren met een app. Op basis van je persoonlijke voorkeuren baseert de koptelefoon vervolgens per situatie welke mate van noise cancelling nodig is. Dankzij een sublieme microfoontechnologie ben je in de meest luidruchtige omgevingen goed verstaanbaar. Nog een aantal pluspunten: stof- en waterbestendig en de snellaadfunctie. Dit is de eerste premium draadloze koptelefoon die het bedrijf op de markt zet en daarmee zetten ze de concurrentie behoorlijk op scherp. Erg fijn en slim apparaat. 

Bose QuietComfort 35 II

Ook Bose heeft een hele goede draadloze koptelefoon op de markt gebracht met de Bose QuietComfort 35 2. Deze QC35 2 is een geüpdatete versie van de QC35. Het enige verschil is dat de tweede versie een Google Assistent heeft. Voor de rest zijn ze identiek. Dit betekent dat je nog steeds de sublieme noise cancelling techniek krijgt waar Bose bekend om staat. Dit tesamen met goede kwaliteit geluid en een zeer comfortabel design. De prijs is wat aan de hoge kant, maar als je veel reist is dit een serieuze optie om te overwegen.

Audio-Technica ATH-M50xBT

Als je op zoek bent naar een geweldig studiogeluid verpakt in een draadloos en betaalbaar model, dan ben je bij de Audio-Technica ATH-M50xBT aan het juiste adres. Deze draadloze koptelefoon heeft een uitzonderlijk hoog geluidsniveau met heldere tonen die een heerlijk uitgebalanceerd geluid produceert. Ook presteert de koptelefoon goed op het gebied van Bluetooth-connectiviteit en accuduur (rond de 40 uur). Hij ziet er ook nog eens tof uit. Het enige nadeel is dat de ingebouwde microfoon middelmatig is. Als je van plan bent om veel te bellen met je koptelefoon op, raden we aan om verder te kijken. Vind je geluid het allerbelangrijkste, dan kan dit zo maar eens een schot in de roos zijn.

Sennheiser HD 4.50BT NC

We kunnen geen lijstje op met topproducten op het gebied van audio maken zonder daar een Sennheiser in te zetten. De fabrikant bewijst al jaren waarom de producten zo populair zijn: ze klinken gewoon super. De Sennheiser HD 4.50BT NC is ook een mooi product geworden. Niet omdat hij nu zo krachtig is of omdat het geluid beter is dan alle anderen. Nee, dit product staat in de top 5 om de uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding. Deze draadloze koptelefoon is gewoon erg allround en scoort op elk punt wel een goed of beter: geluid, accu, noise cancelling, design. Gewoon een prima product voor een aantrekkelijke prijs.

Koopgids: dit moet je weten voordat je een draadloze koptelefoon aanschaft

Hoe kun je op een draadloze koptelefoon besparen?

De top 5 hierboven licht de draadloze koptelefoon uit die de beste kwaliteit hebben. Hier hangt vaak ook een wat hoger prijskaartje aan. Als je niet zoveel geld uit kunt of wilt geven, is het echter niet per se nodig om voor de populairste koptelefoons te gaan. Een wat onbekender merk kan net zo goed in kwaliteit zijn als de bekende merken. Dit geldt ook voor aparte modellen. Zo kan het zijn dat het paradepaardje van Samsung vele malen duurder is dan een onbekender model van Samsung. Terwijl de kwaliteit dicht bij elkaar ligt. Vaak zijn de relatief onbekendere merken en modellen wat scherper geprijsd, mede omdat er wat minder reclame voor wordt gemaakt. Reclamekosten worden namelijk vaak ook doorberekend in de kostprijs. Het loont dus om op zoek te gaan naar de onbekendere merken of modellen van bijvoorbeeld draadloze koptelefoons.

Een andere budgettip is om bijvoorbeeld te kiezen voor een tweedehands model. Zo kun je draadloze koptelefoons met een hogere kwaliteit aanschaffen voor een lagere prijs. Als je geen moeite hebt om gedragen koptelefoons aan te schaffen is dit een prima uitkomst.

Welke soorten koptelefoons zijn er?

Wat zijn draadloze koptelefoons en welke verschillende soorten heb je? Zoals de naam al aangeeft, zijn draadloze koptelefoons, koptelefoons die geen fysieke verbinding hebben met een audio-apparaat. Je hoeft geen kabel of koord ergens in te pluggen om te luisteren naar muziek of iets dergelijke. De verbinding tussen audio-apparaat en koptelefoon wordt gemaakt met behulp van Bluetooth. Dankzij de draadloze verbinding krijg je volledige bewegingsvrijheid. Een ander verschil met reguliere koptelefoons is dat een draadloze koptelefoon voorzien is van een ingebouwde accu. Die voorziet de koptelefoon van stroom. De accu dien je apart op te laden. Hier houdt de overeenkomsten van draadloze koptelefoons onderling ook wel zo’n beetje op.

Het verschil tussen koptelefoons en oordopjes is de wijze waarop je ze bij je oor plaatst. Zo haak je oordopjes of in je oorschelpen of je stopt ze in je gehoorgang. Een koptelefoon plaats je op of over je oorschelp. De draagwijze van je koptelefoon zorgt voor de mate van de toetreding van omgevingsgeluid. Zo zal je bij een over ear betere noise cancelling hebben dan bij een on ear. On ear zijn dan weer compacter en makkelijker mee te nemen.

Welke draadloze koptelefoon is de beste budget keuze?

Een goed voorbeeld hiervan is de JBL T500BT. Een draadloze on ear koptelefoon die uitstekend klinkt en ook nog eens onder de 50 euro kost. Dankzij de Pure Bass technologie van JBL beschikt de koptelefoon over hetzelfde fijne geluid als je gewend bent, maar dan in een draadloos model. Een model waar je dankzij de accu van 16 uur, wel even mee door kan.

Wat zijn de populairste draadloze koptelefoon merken?

Net zoals bij draadloze oordopjes, zijn de meest bekende spelers op de markt ook de belangrijkste spelers. Ook bij de draadloze koptelefoons betreffen dit Sennheiser, Bose, Apple, Samsung en Sony. Ook hier geldt dat de belangrijkste spelers niet automatisch ook de beste spelers zijn. Ze worden, mede door een groot marketingbudget, veel gekozen. Als consument dien je wel kritisch te blijven op de specifieke modellen. Eigen ervaringen en ervaringen van anderen kunnen je daarbij helpen.

Elke fabrikant heeft een specifiek punt gekozen om zich te onderscheiden ten opzichte van de concurrentie. Hier leggen ze focus op en willen ze beter zijn dan de rest. Zoals de fabrikant hun oordopjes maken, maken ze hun koptelefoons ook. Dus als je kijkt naar de hoogste geluidskwaliteit, dan zie je dat Sennheiser en Bose hier de meeste tijd, geld en energie in steken. Ze kiezen geluidkwaliteit om in uit te blinken. Samsung kiest er vooral voor om een koptelefoon te maken die aan alle gemakken voldoet, zonder overdreven aanwezig te zijn. Sony gaat vooral voor koptelefoons die heel prettig op je hoofd zitten. Zo heeft iedere fabrikant een focuspunt en modellen en afwerkingen van verschillende prijscategorieën. Als consument bepaal je voor jezelf waar je de meeste waarde aan hecht.

Draadloze koptelefoon: zo doe je de beste koop

Best koop tips: waar moet je op letten bij het aanschaffen van draadloze koptelefoons. Bepaal hiervoor eerst wat je doel is: waar ga je de koptelefoons voor gebruiken. Veel koptelefoons hebben punten waar ze specifiek in uitblinken. Bepaal voor je zelf waar je de meeste waarde wilt hechten. Het heeft bijvoorbeeld geen zin om een koptelefoon te kopen met de grootste accu, als je hem toch alleen maar in korte periodes gaat gebruiken.  

  1. Batterijduur

    Heb je de koptelefoon lang achter elkaar nodig en/of gebruik je hem dagelijks? Kies dan voor de varianten waar een relatief grote accu in zit. Zo kun je een lange tijd genieten van je favoriete muziek, zonder dat de koptelefoon uitvalt. Er zijn ook koptelefoons die beschikken over een snellaadfuctie, hierdoor kun je met een kwartier laden, zo weer op 80% van je accu zitten.

  2. Sporten

    Ben je van plan op de draadloze koptelefoon tijdens het sporten te gaan gebruiken, dan dien je te letten op de modellen die waterdicht zijn of zweetbestendig. De andere modellen kunnen niet goed tegen water en zo kan het voor komen dat de koptelefoon defect gaat. Zeker als je in de regen gaat hardlopen of veel zweet tijdens een sessie. Ook beschikken een aantal modellen over een activity tracker. Dit is handig voor als je je activiteiten naar het volgende level wil brengen. De koptelefoon verzamelt dan namelijk data van je work out. De data bevat bijvoorbeeld je hartslag, de afstand, je tijd of je calorieverbranding. Koptelefoons die een uitgebreide activity tracker hebben, zorgen er daarnaast voor dat je advies krijgt over je vooruitgang of de beste manier om te herstellen.

  3. Zakelijk gebruik

    Is het de bedoeling dat je de draadloze koptelefoon vooral zakelijk gaat gebruiken, dan raden we aan om voor een variant te kiezen die een ingebouwde microfoon heeft. Op deze manier kun je je telefoongesprekken met behulp van je koptelefoon aannemen en beantwoorden. Heb je voor zakelijk en privé een andere telefoon? Ga dan voor de koptelefoon die multi point pairing ondersteunt. Met deze techniek kun je namelijk meerdere telefoons aansluiten op je hoofdtelefoon. Als dan een van beide telefoons af gaat, kun je met je hoofdtelefoon bellen. Het maakt niet uit welke telefoon af gaat.

    Ben je voor je werk veel op pad of op reis, dan kan het zeker prettig zijn om een koptelefoon aan te schaffen die noise cancelling bevat. Dit zorgt ervoor dat je geen last hebt van medereizigers of ander omgevingsgeluid. Zo kun je je volledig focussen op je telefoongesprek of op je favoriete muziek. Als je actief deel gaat nemen aan het verkeer raden we echter wel aan om noise cancelling even uit te zetten of je koptelefoon even af te doen. Het blijft wel noodzakelijk om sirenes aan te horen komen.

  4. Personalisatie

    Bij een aantal draadloze koptelefoons krijg je de beschikking over een aparte applicatie. Met deze applicatie kun je kiezen uit een of meerdere extra’s. De hoeveelheid extra’s verschilt per aanbieder. Een aantal extra’s kunnen zijn: geluid en balans aanpassen (door meer lage of hoge tonen door te laten), inkijk in je batterij (verbruik, hoeveelheid) en/of het aanpassen van noise cancelling (meer of minder). 

In de wereld van koptelefoons worden draadloze koptelefoons gezien als de trend van het moment. Dit marktaandeel zal de komende tijd verder stijgen, verder denken we niet dat er drastische veranderingen zullen plaatsvinden. De verbeteringen zullen vooral op de specificaties gericht zijn. Het geluid wordt beter, met betere hoge en lage tonen, de accu’s worden beter, de noise cancelling wordt beter, de prijzen worden scherper en het materiaal wordt duurzamer.

Verder zullen door het stijgende marktaandeel meer producenten de markt betreden. Hierbij wordt de concurrentie groter. Dit kan gunstig uitpakken voor de consument. Meer concurrentie zal betekenen dat producenten betere en/of goedkopere producten maakt, om de concurrentie af te troeven. Dit komt ten goede van de afnemer.  

De ontwikkeling van de draadloze koptelefoon heeft dus duidelijk niet stilgestaan. Daar pluk je als consument de vruchten van. Voor ieder doel is er wel een draadloze koptelefoon op de markt. En daar zijn ook de functionaliteiten op aangepast. Wij zijn een grote fan van de draadloze koptelefoon die te bedienen is met de Google Assistant. Daarnaast maken verschillende apps het mogelijk om je koptelefoon te bedienen zoals jij dat wenst. De mogelijkheden zijn oneindig. Daarnaast wil je soms van rust genieten in plaats van naar je favoriete band te luisteren. Noise cancelling maakt dit mogelijk. Niet alleen is dit ideaal voor onderweg wanneer je lekker rustig je boek wilt lezen maar ook voor op kantoor wanneer je niet gestoord wilt worden door collega’s en omgevingsgeluiden. Kortom, een draadloze koptelefoon biedt tegenwoordig veel meer dan alleen het luisteren naar muziek!

Samenvatting

Een draadloze koptelefoon geeft veel bewegingsvrijheid. Je verbindt hem eenvoudig via bluetooth met je telefoon, laptop of tablet. Op deze manier kun je gewoon je ding doen en ondertussen luisteren naar muziek, podcast of een audioboek. Er zijn zowel on ear als over ear koptelefoons op de markt. Een on ear model is compacter en je krijgt nog wat mee van je omgeving. Dit in tegenstelling tot een over ear model dat vaak ook de mogelijkheid voor noise cancelling biedt. Het is maar net waar je voorkeur naar uitgaat dus. Er is een wezenlijk verschil in kwaliteit. Ook de prijzen van draadloze koptelefoons lopen uiteen. Voor een beetje kwaliteit is het verstandig niet voor het allergoedkoopste model te kiezen. Daarnaast bepaalt de batterijduur mede de kwaliteit van een koptelefoon. Je wilt hem immers niet om de haverklap op hoeven te laden. Extra functies zoals een ingebouwde microfoon, makkelijke bediening en meegeleverde opbergcase kunnen een draadloze koptelefoon interessanter maken.

Andere geteste producten

Ook benieuwd naar de beste noise cancelling koptelefoons? Of wil je alles weten over de laatste draadloze oordopjes? Of de resultaten zien van de beste bluetooth koptelefoons test? Wij zetten alle goede producten voor je op een rij.

 

0 Shares:
Ook zeer interessant