Er zijn een aantal kledingstukken die in geen enkele kleerkast mogen ontbreken. Een paar goede basics heeft elke vrouw nodig, maar daar blijft het niet bij. In dit artikel geven we je een aantal fashion musthaves mee!

Little black dress

Wat écht niet in je kleerkast mag ontbreken is een little black dress. Elke vrouw verdient een jurk waarin ze zich sexy voelt en zwart kan je dragen voor elke gelegenheid. Bovendien zijn de combinaties eindeloos. Je kan er zowel sneakers als stoere bikers boots op dragen. Daarnaast is het een item voor elk seizoen: met of zonder panty’s en met of zonder extra trui. Een little black dress is een kort exemplaar, maar tegenwoordig zijn lange rokken en jurken in de mode. Een long black dress is dus ook een prima idee om in te investeren.

Juwelen

Diamonds are a girl’s best friend, luidt een bekende quote. Een paar mooie oorbellen en een halsketting kunnen dus niet ontbreken in je juwelenkistje. Daarnaast is een mooi horloge een aanrader voor iedereen. Uiteraard handig om het uur te kennen, maar daarnaast is het ook een mooi accessoire. Een rond of een hoekig model van Cartier, in goud, rosé of zilver, er is keuze genoeg. Ben je minder fan van zo’n klassiek model, dan kan je ook voor een smartwatch gaan. Naast sportieve modellen, bestaan er nu ook ook mooie en luxueuze exemplaren waarvan je niet meteen ziet dat het een smartwatch is.

Jeans

Dé basic die elke vrouw nodig heeft is een jeans. Ook hier heb je keuze uit diverse modellen: skinny, mom jeans, flared, regular, high of low waist en noem maar op. Deze zijn beschikbaar in verschillende kleuren. Zo’n jeans kan je combineren met een blouse, T-shirt, polo of sweater. Je merkt het al, de combinaties zijn eindeloos. Bovendien kan je met een jeans en een polo, bijvoorbeeld, twinnen met je vriend of partner met de mannelijke versie van een jeans en polo van Stone Island, Tommy Hilfiger of River Woods.

Pumps

Tot slot eindigen we met een paar schoenen waarvan elke vrouw een zwart, een donkerblauw en een lichtroze paar nodig heeft: pumps. Wie investeert in pumps kan ze oneindig combineren op een luchtig zomerjurk, een skinny jeans of een flatterende jumpsuit. Er zijn uiteraard nog heel wat andere kleurtjes ter beschikking in de winkel of online. Ben jij al getraind in het dragen van pumps of draag je liever sneakers om pijnlijke voeten te vermijden?

0 Shares:
Ook zeer interessant