Een van de meest belangrijke kamers in het huis is de eetkamer. Hier wordt genoten van heerlijke dinertjes, er worden spelletjes gespeeld en goede gesprekken gevoerd. Het is dus ook erg belangrijk dat de eetkamer er gezellig uitziet en je er comfortabel kunt zitten. Iets wat onmisbaar is in de eetkamer is een eettafel. De eettafel neemt een groot deel op van de kamer en het is belangrijk dat de tafel helemaal in jouw interieur past. Er is veel mogelijk wat een eettafel betreft. Je kan kiezen voor een ronde eettafel, een eettafel met een kruispoot of een uitschuifbare eettafel om ruimte te besparen. De prijzen van eettafels kunnen enorm variëren, wil je niet te veel uitgeven aan jouw nieuwe eettafel? Lees dan verder voor 5 keer budgetvriendelijke eettafels.

Kave Home eettafel batilde (€283)

Eettafel Batilde van het merk Kave Home is een prachtige tafel voor in ieder interieur. Door het simpele en organische design krijgt de eetkamer een rustige look. Het lichte rubberhout zorgt voor een frisse uitstraling. Er kunnen zes of zelfs meer mensen aan de tafel aanschuiven. Dit is dus de perfecte tafel voor een gezin of als je graag vrienden en familie over de vloer hebt.

LifestyleFurn ronde eettafel Judy (€269)

Ronde eettafel Judy is een echte favoriet wat ronde eettafels betreft. De ronde vorm geeft een speelse look aan de keuken of eetkamer. De vorm van de tafel is ideaal voor een gezellig dinertje, want je kunt het hele gezelschap aankijken. De klanten die eettafel Judy hebben gekocht zijn ook zeer tevreden. De tafel scoort gemiddeld een 4.56 uit 5 in de reviews.

Bendt uitschuifbare eettafel Torkil (€179)

Uitschuifbare eettafels zijn ideaal voor wat kleinere woningen. Als je met zijn tweeën woont is een grote eettafel natuurlijk niet essentieel. Toch is het handig om een grote eettafel te hebben voor als je bijvoorbeeld gasten over de vloer hebt. Met een uitschuifbare eettafel kun je het allebei hebben, en dat voor €179 met eettafel Torkil. Klap de tafel in voor als je met een klein gezelschap aan tafel gaat zitten en klap de tafel uit als er meer mensen zijn.

WOOOD Exclusive ronde eettafel Bruno (€299)

Eettafel Bruno is een ronde tafel met een stoere look. De zwarte kleur past in ieder interieur en de poten zorgen voor een unieke look. Deze eettafel kun je helemaal een eigen look geven. Maak er een trendy eethoek van met Bouclé eetkamerstoelen of ga voor een industriële look door eetkamerstoelen met een leren zitting aan te schuiven.

LifestyleFurn eettafel Lakia (€259)

Eettafel Lakia heeft een betonlook tafelblad met een onderstel van gepoedercoat staal. De poten onder de tafel zorgen voor een stoere, industriele look maar toch wordt de tafel niet te robuust door het dunne tafelblad. Ook deze tafel wordt goed beoordeeld in de Sohome reviews, de klanten zijn erg tevreden.

0 Shares:
Ook zeer interessant