Wat heerlijk dat het ook op de thermometer eindelijk lente lijkt te worden. Maar ai… het bikini seizoen komt dus ook dichterbij. En laten we eerlijk zijn, iedereen heeft wel iets waar zij onzeker over is. Als het om hobbels en bobbels gaat is – naast goede genen – alleen sporten en gezond eten een échte belangrijke factor, maar alle beetje helpen, dus ook een verstevigende crème kan geen kwaad….

Wonder in een tube?

Wij nuchtere dames weten best wel dat een afslankcrème de pondjes niet weg laat smelten en dat een anti-cellulite crème onze sinaasappelhuid niet omtovert tot een perzikhuidje. Dromen mag, maar diep van binnen weten we best dat we wel beter: wonderen in een potje of tube bestaan helaas niet!

Toch is het niet helemaal zinloos om te smeren, al is het alleen al omdat de inmasserende bewegingen bevorderend werken! Een likje crème kan weleenswaar geen vet laten verdwijnen, maar de moderne crèmes en gels van tegenwoordig bevatten wel slimme stofjes die je bloedsomloop stimuleren en die je huid (hetzij tijdelijk) straktrekken. Dat effect houdt niet aan wanneer je weer stopt met smeren, maar let je op een gezond eetpatroon en beweeg je regelmatig, dan is zo’n verstevigend product een mooie aanvulling. Én een duwtje in de rug om je gezondere en sportievere leefpatroon langer vol te houden!

Cellu Destock Experts van Vichy voor hardnekkige zones

Vichy heeft een nieuwe verzorging in de Cellu Destock lijn uitgebracht. De Cellu Destock Expert is bevat 5% pure cafëine in combinatie met Lipocidine en belooft daarmee de probleemzones aan te pakken die je met dieëten alleen niet weg krijgt. Dit product bestond al, nieuw is echter de verpakking: die heeft nu een massagekop met masserende kogeltjes van lekker fris aanvoelend metaal. Volgens onderzoek door Vichy heeft 78% van de vrouwelijke testpersonen de werkzaamheid van de Cellu Destock geconstateerd.

Vichy Cellu Destock Expert kost €32,95

Minceur Intensive voor de dijen of de billen-buik-zone

Ook Yves Rocher komt met wat nieuws op afslankgebied. Weet je nog dat ons testpanel zo enthousiast was over de eerdere Minceur Intensive producten? Binnen deze lijn komen er dit voorjaar twee producten bij, specifiek gericht op de billen en buik (de SHaping Gel) of op de dijen (Firming Lotion).

Ook in Minceur Intensive is caffeine een belangrijk ingredient. Deze is afkomstig uit groene koffie. Verder bevat de Firming Lotion producten extracten van de kastanje, welke drainerend (vochtafdrijvend) werkt, voor strakkere dijbenen. In de Shaping Gel voor de buik en billen zit Lotus om vetcellen een opdonder te geven en het plantje Centella om de boel strak te trekken.

Minceur Intensive Firming Lotion en Shaping Gel kosten €27,90 per stuk, maar zijn regelmatig in de actie.

0 Shares:
Ook zeer interessant