Met sieraden maak jij jouw outfit af. Je geeft net die ene sparkling aan jouw kleding. Maar met welke sieraden krijg je dat voor elkaar, zonder dat het té veel wordt? Hieronder zetten wij vijf sieraden op een rij die zeker niet mogen ontbreken in jouw sieradenbox.

1. Horloge

Met een Seiko horloge maak je een statement. Het valt op, geeft een professionele touch aan jouw outfit en bovendien is een horloge tijdloos. Redenen genoeg dus om een horloge aan te schaffen. Daarnaast is een horloge een makkelijk sieraad. Je weet altijd hoe laat het is en een horloge is met vrijwel elke outfit goed te combineren. Wanneer vul jij jouw sieradencollectie aan met een mooie klok?

2. Minimalistische sieraden

Minimalistische sieraden zijn kleine, dunne sieraden die elegant staan. Denk bijvoorbeeld aan een klein armbandje of een subtiele ring. Minimalistische sieraden zijn erg handig als je wil dat er niet te veel de aandacht op jouw sieraden worden gevestigd. Ook is het fijn om iets kleins naast een Tommy Hilfiger horloge te dragen zodat jouw horloge nog verder uitblinkt zonder dat het too much wordt. 

3. Statement oorbellen

De meeste vrouwen zijn dol op oorbellen: de een houdt van een subtiel knopje, terwijl de ander liever kiest voor een uitblinkend sieraad in je oor. Statement oorbellen zijn perfect voor een avondje uit of een spannende date. Met statement oorbellen maak je in ieder geval jouw look compleet. Genoeg redenen om jouw sieradenbox aan te vullen met een paar statement oorbellen. Ga jij voor grote ringen, of een mooie hanger?

4. Ketting

Een mooie ketting mag natuurlijk niet ontbreken bij jouw outfit. Zo creëer je extra lengte, vooral wanneer je kiest voor een lange ketting of juist voor een ketting met een verlengstuk. Een ketting heb je in verschillende soorten maten. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een subtiele, minimalistische ketting of een ketting die de aandacht trekt. De keuze is aan jou: in ieder geval maak jij met elke ketting jouw outfit compleet.

5. Een klassieker

Iedereen heeft wel een sieraad waar je trots op bent. Misschien heb je wel een armband gekregen van een dierbaar iemand, of je bent getrouwd en heb je de ring van je dromen gekregen. Dit zijn echte klassiekers die natuurlijk niet kunnen ontbreken wanneer jij de deur uit gaat. Bovendien zijn dit soort sieraden altijd goed te combineren bij zowel jouw dagelijkse kleding als bij jouw feestelijke look. 

0 Shares:
Ook zeer interessant