We doen steeds meer met onze iPhone. Vorige week kwam er een artikel uit van RetailTrends dat mobiel betalen net zo populair is als contant betalen. Denk hierbij aan contactloos betalen met een smartphone of een smartwatch. Daarnaast zien we dat de iPhone steeds vaker wordt gebruikt in combinatie met een Apple Watch voor gezondheidsmetingen. Maar je kunt veel meer met je iPhone. Wij vertellen je graag meer over de tips en tricks van een iPhone, om jouw leven efficiënter te maken! 

De geheimen van je iPhone

Er zijn vele tools die je kunt gebruiken op je iPhone, zoals diverse metingen. Open de app Meten en meet de lengte van een kast of de lengte van een persoon. Zo heb je altijd een meetlint bij de hand. De Apple logo heeft ook een functie. Door dubbel te klikken op het logo activeer je deze functie. Met deze functie kun je onder andere een screenshot maken of je iPhone op stil zetten. Wist je dat je je toetsenbord ook kan gebruiken als trackpad. Erg handig als je notities wilt maken op je iPhone. 

Maak je gebruik van Facetime? Er is een handige truc voor Facetime om altijd oogcontact te houden met je beller. Ga naar Instellingen > Facetime > Oogcontact, en schakel ‘toggle’ in. Door deze functie aan te zetten kijk je altijd rechtstreeks naar de camera, ook als je stiekem wegkijkt. Op deze manier heb je altijd oogcontact en dat komt toch wel professioneel over. Wil je snel een QR code scannen in de supermarkt? Veeg dan naar beneden vanaf de rechterbovenkant van je scherm en klik op de QR code icon. Door op deze icon te klikken kun je gemakkelijk een code scannen. Dit zijn een aantal handige tips en tricks die je kunt gebruiken en er zijn er nog veel meer.

Een belangrijke functie die we niet moeten vergeten is de SOS-melding. Dit is een melding waarbij je automatisch een melding maakt bij hulpdiensten en je locatie deelt. Ook kun je een zelf gekozen contactpersoon alarmeren. Maak gebruik van de SOS noodmelding en noteer jouw medische gegevens. Zo kan het ambulancepersoneel je iPhone gemakkelijk gebruiken als informant, zonder gebruik te maken van een toegangscode. 

Besturingssysteem iPhone

Wil je gebruik maken van de tips en tricks, dan is het handig om te kijken naar een iPhone met iOS14 en hoger. Maak gebruik van de laatste besturingssysteem als je gebruik wilt maken van de coolste en geavanceerde functies. Kies bijvoorbeeld voor de iPhone 13 als je ook nog eens op zoek bent naar een snelle processor. De iPhone 13 heeft een krachtige en energiezuinig A15 Bionic Chip. Deze chip zorgt ervoor dat je geen last hebt van haperingen tijdens het gebruik van zware apps en games. De iPhone 13 is uitgerust met minimaal iOS15. Wil je een goede deal scoren? Kies dan voor een refurbished versie.

Refurbished webshop

Ben je van plan om een refurbished iPhone aan te schaffen? Een refurbished iPhone is niet alleen beter voor je portemonnee, maar ook beter voor het milieu. Bij het produceren van elektronische apparaten komen er schadelijke stoffen vrij. Kies je voor een refurbished versie dan zorg je voor minder CO2-uitstoot. Bij een refurbished webshop staat duurzaamheid centraal. Je hebt een aantal grote spelers op de markt die online refurbished elektronica aanbieden. Refurbished.nl is één van de grootste aanbieders in refurbished elektronica en heeft een groot assortiment in elektronische apparaten, zoals iPhones, Apple Watches en iPads. Alle elektronische producten worden gecontroleerd op minimaal 50 punten. Mocht het nodig zijn worden er onderdelen vervangen of gerepareerd. Daarnaast krijg je altijd 3 jaar garantie op je aankoop. Zo ben je verzekerd van een goed werkend product en kun je jarenlang genieten van jouw iPhone. 

0 Shares:
Ook zeer interessant
beste geteste streamboxen van 2024
Lees meer

Beste streambox van 2024

Je kunt tegenwoordig eigenlijk niet meer zonder streamen. Streamen is het bekijken van een video of het luisteren…