Na een drukke werkdag thuis op de bank ploffen en online een gokje wagen; het is voor velen een ontspannende bezigheid in een vertrouwde omgeving. Zeg nu zelf, er is toch niets heerlijker dan thuis een draai aan een slotmachine te kunnen geven?

Spelers die redelijk vaak online spelen zijn vast bekend met Megaways slots. Met dit soort gokkasten zijn er wel duizenden manieren om te winnen en ze betalen veel vaker uit dan traditionele slots.

Kom hier alles te weten over Megaways slots en hoe je ze het beste kunt spelen.

Duizenden Ways to Win

Megaways slots werken op een andere manier in vergelijking met andere soorten online slots. Bij Megaways slots worden winnende combinaties gevormd door symbolen van links naar rechts op de reels te krijgen. Als je de kans hebt, kies dan altijd voor een slot met een hoog uitbetalingspercentage zodat je er haast zeker van bent dat je winst zult hebben.

Dit soort slots werken met een Random Number Generator waarbij elke reel tijdens een spin een minimum van 2 en een maximum van 7 symbolen bevat. Er zijn duizenden Ways to Win met een maximum van 117.649 megaways. Megaways slots hebben daarnaast meestal interessante extra’s zoals progressieve multiplier, cascade features en bonussen waarmee de winst zelfs nog verder kan oplopen.

Gokkasten met Megaways

De uitvinder van Megaways is Big Time Gaming. Deze provider kwam met het idee van een super slot met 6 tot 7 reels waarbij het aantal reels bij elke spin verandert. Hierbij is de regel: hoe meer symbolen elke draai op de reels, hoe meer kans om te winnen.

Megaways gokkasten zijn dan ook behoorlijk onvoorspelbaar maar dat maakt ze juist zo leuk. Naast Big Time Gaming bieden tegenwoordig ook providers als Red Tiger Gaming en Netent dit soort slots aan.

Soorten Megaway slots

Megaways slots zijn gokkasten met een mechanisme waarbij vaak een Bonus Buy is en er extra features als MegaClusters en MegaQuads zijn toegevoegd.

Ook is het niet vreemd om Megaways slots met jackpots te zien zoals het geval is bij Megapays gokkasten. De winst kan dus enorm zijn en dat is een van de redenen waarom Megaways slots zo populair zijn.

De drie leukste Megaways slots

Er zijn ontzettend veel Megaways slots op de markt en we hebben hier de drie leukste voor je op een rij gezet.

The Dog House Megaways met een maximale winst van 12.305 keer de totale inzet speel je in een hondenhok met 6 reels en 117.649 Ways to Win.

White Rabbit is nog een leuk Megaways slot waarbij je in de wereld van Alice in Wonderland ronddwaalt en verrast wordt met free spins en veel Ways to Win.

Nog een prachtig Megaways slot is Spicy Meatballs Megaways waarbij je tussen de pittige pasta met gehaktballen op zoek gaat naar de maximale winst van 55.000 keer je inzet. Er zijn gratis draaien en multipliers.

0 Shares:
Ook zeer interessant