‘Onkruid vergaat niet’ luidt het bekende spreekwoord. Maar wat als je wel graag van je onkruid af wilt? Die vervelende kleine plantjes die tussen de voegen van je terras gaan zitten, of juist de grotere exemplaren die de hele tuin overwoekeren. Het maakt niet uit welk type het is, het komt altijd terug. Vaak ben je uren kwijt aan het monnikenwerk om het weg te halen. Je kunt natuurlijk ook voor het zwaardere geschut gaan en een giftig goedje gebruiken. Dit heeft echter als nadeel dat het voor je andere planten en de beestjes in je tuin ook niet fijn is. De oplossing: een onkruidbrander.

Uit diverse online recensies en tests komt naar voren dat de CFH GV 900 Gasbrander onkruidbrander de beste onkruidbrander van 2024 is. Een goedkoper alternatief voor de CFH GV 900 Gasbrander onkruidbrander is de Toolland onkruidbrander. Lees verder voor een volledig overzicht van de best beoordeelde onkruidbranders.

Beste Onkruidbrander van 2024

CFH GV 900 Gasbrander onkruidbrander

Wanneer je van je onkruid af wilt schiet je al gelijk gif te binnen. Dit mag dan effectief zijn, het is effectief voor al jde flora en fauna. En dat is nu net niet de bedoeling. Bovendien is het achterhaald om dit soort middelen te gebruiken. Met de CFH GV 900 Gasbrander onkruidbrander wordt daar dan ook een einde aan gemaakt. Je brandt je onkruid gewoon weg. Het grote voordeel hiervan is dat het milieuvriendelijk en erg effectief is. Bovendien kies jij de plaatsen waar hij zijn werk moet doen en komen er verder geen schadelijke stoffen in je tuin terecht.

Hij heeft een prima prijs-kwaliteitverhouding en is makkelijk in gebruik. De sterkte van de vlam bepaal je zelf. Ideaal dus want voor grote stukken ben je snel klaar maar voor kleinere stukjes werkt hij erg nauwkeurig. Kortom, je houdt zelf de controle en jij bepaalt wat er gebeurd!

Pros
 • Het is een gebruiksvriendelijke en zeer effectieve methode om van je ongewenste plantjes af te komen.
Cons
 • Hij wordt geleverd zonder gasfles. Houd er rekening mee dat je regelmatig een nieuwe fles aan moet schaffen.

Toolland onkruidbrander

De Toolland onkruidbrander maakt je leven een stukje makkelijker en leuker. Zeker wanneer het mooi weer is wil je dat je terras er mooi bij ligt. Met het wieden van onkruid ben je een eeuwigheid bezig. Bovendien kun je voor je gevoel na een week alweer opnieuw beginnen. Niet echt duurzaam dus. Met een brander ben je veel sneller klaar. Bovendien blijft het resultaat veel langer zichtbaar. Deze Toolland zal je veel tijd en moeite besparen. Deze tijd kunt je gebruiken voor de leuke dingen in het leven. Zoals op je terras zitten!

Nog niet veel ervarin met een onkruidbrander? Geen punt. Dit model is zeer gebruiksvriendelijk. Hij is eenvoudig en werkt zonder poespas. De prijs waartegen hij komt is prima. De vlam kun je zelf instellen. Hij is krachtig voor grote oppervlakten en minder sterk voor kleinere zodat je mooie planten niet aangetast worden.

Pros
 • Heeft een goede prijs-kwaliteitverhouding. Werkt daarnaast erg effectief en nauwkeurig. Ideaal voor het zomerklaar maken van je terras.
Cons
 • De kwaliteit van de brander laat volgens sommige gebruikers te wensen over. Het is de vraag of het een duurzame keuze is.

MaxxGarden 

Met de MaxxGarden onkruidbrander maak je al het onkruid in een handomdraai een kopje kleiner. Als je denkt dat er geen kruid tegen gewassen is heb je het dus mooi mis. Dankzij het ergonomisch vormgegeven handvat ligt hij lekker in de hand. Bovendien werkt hij zeer effectief. Het is een kwestie van richten en klaar is kees. Dat vervelende onkruid is voorgoed verleden tijd. En dat terwijl er geen bestrijdingsmiddelen aan te pas komen. Het fijne van alles is dat hij op netstroom werkt. Je hoeft dus niet om de haverklap de gasbusjes te wisselen. Dit scheelt een hoop gedoe en een hoop geld. Gewoon even inpluggen en gaan met de banaan! Behalve voor het wegbranden van onkruid is het ook een hele geschikte keuze voor het aansteken van de barbecue. Waar je eerder uren moet wachten, nou ja voor je gevoel tenminste, is het met deze kanjer zo voor elkaar. Je kunt dus een stuk sneller aan tafel. Dat is nog eens effectief. Kortom, dit handige hulpmiddel mag niet in je schuur ontbreken!

Pros
 • Hij is zeer gebruiksvriendelijk. Daardoor is hij ook geschikt voor mensen die nog niet veel ervaring hebben met een onkruidbrander.
Cons
 • Er zijn goedkopere modellen op de markt. Je moet er dus het budget voor (over) hebben.

Powerplus POWXG6601 

Het is een grote ergernis van de meeste mensen: onkruid. Met de Powerplus POWXG6601 is het verleden tijd. Hij valt om te beginnen op door zijn fijne prijs-kwaliteitverhouding. Het hoeft dus zeker niet duur te zijn om je onkruid op een effectieve en milieuvriendelijke manier weg te halen. Deze onkruidbrander werkt elektrisch. Dit houdt in dat je hem alleen maar aan hoeft te sluiten en je kunt gelijk aan de slag. Ideaal want je hebt geen gedoe met gasflessen die je moet verwisselen. Het onkruid tussen de voegen van je terras of tuinpad krijgt geen kans meer. De kenners van PowerPlus producten zijn bekend met hun kleurensysteem. Gele apparaten staan voor degelijke kwaliteit en zijn geschikt voor regelmatig gebruik. Je krijgt er 3 jaar garantie op. Ideaal voor het geval dat. Het is een zeer krachtig apparaat dat je een hoop werk in de tuin bespaart. Je hoeft niet meer ieder onkruidplantje weg te halen. Deze krachtpatser maakt er direct korte metten mee.

Pros
 • Dit apparaat is makkelijk en bovendien veilig in gebruik. Het is een eenvoudig apparaat dat doet wat het moet doen.
Cons
 • Omdat het om een elektrische apparaat gaat ben je gebonden aan een snoer.

Hyundai elektrische onkruidbrander

De Hyundai elektrische onkruidbrander komt tegen een heel zacht prijsje. Hij bewijst dan ook dat een kwalitatieve en degelijke onkruidbrander niet duur hoeft te zijn. De eerste keer kost het even wat tijd om dat hardnekkige onkruid weg te branden. De tweede keer lukt het al beter en daarna is het super makkelijk en hoef je het alleen maar bij te houden. Behalve dat je er onkruid mee weg kunt branden is het ook een uitstekende manier om je barbecue aan te steken. HIj koelt na gebruik binnen ongeveer een kwartier af. Vervolgens kun je hem demonteren om hem makkelijk op te kunnen bergen. Deze alleskunner zal je leven een stukje makkelijker en leuk maken. Zo houdt jij tijd over voor de dingen die er echt toe doen. Je gaat er zeer veilig mee te werk. Erg belangrijk. Ook voor het verwijderen van verf is het een uitstekende keuze. Ideaal tijdens een verbouwing of verhuizing. Hij wordt geleverd met 3 verschillende mondstukken zodat je deze naar wens aan kunt passen.

Pros
 • Onkruid is super makkelijk weg te halen. Dit scheelt je een hoop rugpijn door het onkruid wieden.
Cons
 • Hij werkt op netstroom waardoor je minder flexibel kunt werken dan een exemplaar op gas.

Rothenberger Eco Onkruidbrander

De Rothenberger Eco onkruidbrander verwijdert in een mum van tijd ongewenst onkruid. Super fijn want zo is je tuin binnen de kortste keren weer klaar voor de zomer. Hij is zeer geschikt voor biologische onkruidbestrijding. Een stuk beter voor het milieu dus. Naast het verwijderen van onkruid is hij een ster in het dichten van dakisolatie en folies. De slang is zo’n 5 meter lang en je kunt overal goed bij. Je krijgt hem geleverd met propaan zodat je direct aan de slag kunt. Bespaar jezelf een hoop geploeter in de tuin en schaf deze Rothenberger aan.

Pros
 • Het is een duurzaam en degelijk product van uitstekende kwaliteit. Je zult er lang plezier van hebben.
Cons
 • Het kan je nog wel eens te heet onder de voeten worden.

Kinzo Onkruidbrander met Gasflessen

De fik erin! Dat moeten ze bij Kinzo hebben gedacht bij het ontwerpen van deze effectieve onkruidbrander. Hij wordt geleverd met maar liefst 8 gasflessen zodat je niet zonder komt te zitten tijdens het branden. Of het nu gaat om het verwijderen van mos of onkruid, deze onkruidbrander doet wat je van een onkruidbrander mag verwachten. Aan het handvat zit een hendel waarmee je zelf bepaalt hoe groot de vlammen zijn. Zo kun je doelgericht te werk gaan en je andere planten sparen. Naast dat hij onkruid en mos verwijdert, is hij zeer effectief voor het bestrijden van mierennesten.

Pros
 • Hij wordt geleverd inclusief gasflessen in tegenstelling tot de meeste gasbranders. Je kunt dus gelijk aan de slag!
Cons
 • Sommige gebruikers geven aan dat de kwaliteit van de brander matig is.

Hozelock Green Power Evolution

Een prachtige naam heeft deze Hozelock, namelijk de Green Power Evolution. En hij maakt het zeker waar. Hij werkt op netstroom en is ideaal om onkruid voorgoed mee te verdelgen. Dit is mogelijk omdat hij ook alle wortels wegbrandt. Naast dat je er in een handomdraai onkruid mee uitschakelt, kun je hem ook prima gebruiken om de barbecue mee aan te steken of bevroren leidingen te ontdooien. Loop je dus ook altijd te hannesen om die barbecue veilig aan te steken? De Hozelock biedt uitkomst. Met zijn 1600 watt is het een echte krachtpatser. Kortom, deze alleskunner is een must!

Pros
 • Het gaat om een elektrische onkruidbrander waardoor je nooit meer gasflessen hoeft te kopen.
Cons
 • Het is een prijzige brander dus niet geschikt voor ieder budget.

Hofftech Elektrische Onkruidbrander

Duurzaam, veilig en gebruiksvriendelijk zijn kenmerken van de Hofftech elektrische onkruidbrander. Onkruid wordt een korte tijd blootgesteld aan een temperatuur van 600 graden. Het scheelt je een hoop tijd en werk om op deze manier van je onkruid af te komen. En niet alleen voor onkruid is hij super praktisch. Ook voor het bestrijden van algen of schimmels is dit een perfecte keuze. Je hoeft 1 plek niet helemaal weg te fikken. Ook bij kortdurend gebruik is hij al zeer effectief en laat hij optimaal resultaat zien. Bovendien is dit een milieuvriendelijke manier van onkruid verdelgen zonder gedoe met gif.

GartenMeister Hot Air Onkruidverdelger, 3-in-1

Waarom is deze GartenMeister Hot Air onkruidverdelger een 3-in-1 apparaat zul je je afvragen. Het grote voordeel is dat hij wordt geleverd met 4 opzetstukken waarmee je verschillende klussen kunt klaren. De opzetstukken je je krijgt kun je hierop aanpassen. Naast dat hij onkruid bestrijdt is hij ook heel praktisch om verf of lak mee te verwijderen. Hij heeft een vermogen van maar liefst 2000 watt waardoor deze krachtpatser over voldoende kracht beschikt om jouw tuin binnen een mum van tijd zomerklaar te maken. Hij beschikt over een telescopische steel waardoor hij lekker compact is. Tevens maakt hem dit erg gebruiksvriendelijk. Een kind kan de was doen!

Batavia 4-in-1 elektrische Onkruidbrander

Wat is er beter dan een 3-in-1 onkruidverdelger? Juist, een 4-in-1 onkruidverdelger. Deze multifunctionele Batavia krijg je met 10 meter verlengsnoer. Dit is wel zo fijn want de meeste onkruidverdelgers zijn standaard uitgerust met 2 a 3 meter snoer. Leuk dus als je een klein tuintje of balkon hebt maar als je iets verder je tuin in wilt is deze 10 meter geen overbodige luxe. Wat dit exemplaar uniek maakt is dat hij over een speciale grondpin beschikt. Deze kun je in de grond steken bij bijvoorbeeld een paardenbloem. De grondpin wordt vervolgens heet waardoor ook in de grond de wortels afsterven. Een zeer effectieve methode dus. Zeker bij hardnekkig onkruid is dit type onkruidbrander aan te raden.

Koopgids: zo schaf je de beste onkruidbrander aan

Hoe kun je op een onkruidbrander besparen?

Niet iedereen heeft de luxe om een dure onkruidbrander aan te schaffen. Dat hoeft gelukkig ook niet. Er zijn namelijk ook onkruidbranders van goede kwaliteit voor een zacht prijsje verkrijgbaar. Met onderstaande tips helpen we je nog verder op weg om zo voordelig mogelijk van je onkruid af te komen.

Ouderwets onkruid wieden
Het is misschien flauw maar als je echt geld wilt besparen kun je natuurlijk ook gewoon ouderwets onkruid wieden. Met een hulpstuk als een tegelkrabber of onkruidborstel kom je een heel eind. Het is uiteraard afhankelijk van hoe groot je tuin is. Als je een klein tuintje hebt dan loont deze oplossing zich zeker. Heb je echter een grote tuin dan is zo’n onkruidbrander toch wel heel fijn.

Leen of huur een onkruidbrander
Als je je onkruidbrander maar heel af en toe nodig hebt dan is het zonde om een exemplaar aan te schaffen als je er ook een kunt lenen. Kijk dus je buurvrouw of oom even lief aan. Scheelt toch weer! Mocht je je te bezwaard voelen dan kun je ook een onkruidbrander huren. Via een bedrijf maar tegenwoordig ook particulier. Dit is een soort marktplaats maar dan om gereedschap te huren. Je zou ook nog kunnen overwegen om er samen met je buren of vrienden een aan te schaffen.

Tweedehands
Wie zegt dat je een nieuwe onkruidbrander moet kopen? Schaf gewoon een tweedehandse aan. Via de welbekende sites kun je er voor een leuk bedrag een op de kop tikken. Test van te voren wel even of hij naar behoren werkt en of hij compleet is.

Welke soorten onkruidbranders zijn er?

Een onkruidbrander is een apparaat waar een vlam uit komt die je richt op een voorwerp dat je wilt verhitten. Dit zal in de basis gaan om onkruid. De plantjes drogen uit en ook de wortels kun je op deze manier wegbranden. Onkruidbranders zijn simpelweg in te delen in 2 soorten. Namelijk het soort dat op gas werkt en het soort dat op elektriciteit werkt. Welk type is voor jou het meest geschikt? Om de juiste keuze te kunnen maken hebben wij het voor je uitgezocht.

Je kunt een onkruidbrander op gas of electriciteit nog het beste vergelijken met een gasfornhuis. Waar het elektrische exemplaar tijd nodig heeft om op te warmen is het type met gas gelijk klaar om te verwarmen.

Onkruidbrander op gas
Waar je voorkeur naar uitgaat is uiteraard heel persoonlijk. Maar wat zijn nu de voor- en nadelen bij een onkruidbrander op gas? Nou, om te beginnen is de onkruidbrander binnen een mum van tijd warm en kun je hem direct gebruiken. Een onkruidbrander op gas is bovendien flexibel omdat je niet aan de lengte van een snoer gebonden bent. Daarnaast heeft de steekvlam een enorme kracht en kun je er nog intenser mee branden. Het nadeel is echter dat je altijd moet zorgen dat je voldoende gas op voorraad hebt. Dit kost ruimte en uiteraard ook geld omdat de gasflessen leeg raken. En bij het gebruik van hoge temperaturen kun je erop rekenen dat het erg hard gaat wat verbruik betreft.

Onkruidbrander op elektriciteit
Een onkruidbrander op elektriciteit produceert geen steekvlam maar hitte. Hierdoor is hij geschikt voor een breder scala aan diverse klussen. Daarnaast is hij erg milieuvriendelijk in gebruik omdat er geen gas aan te pas komt. Wat verder een groot voordeel is is dat je hem simpelweg in het stopcontact steekt en hij dan werkt. Je hoeft dus geen gasflessen aan te schaffen. De nadelen zijn dat hij behoorlijk wat elektriciteit verbruikt dus heel vriendelijk voor je energierekening is het niet. Bovendien heb je niet de flexibiliteit die je zonder kabel hebt. Ook duurt het een tijdje voordat hij op is gewarmd en klaar voor gebruik. Tenslotte duurt het langer om onkruid te verwijderen dan met een type op gas.

Welke onkruidbrander is de beste budget keuze?

Dat je niet veel geld uit hoeft te geven voor een onkruidbrander bewijst het exemplaar van Lifetime. Het is een eenvoudig model dat doet wat hij moet doen. Let er wel even op dat je er zelf nog gas bij moet bestellen.

Wat zijn de populairste onkruidbrander merken?

Hozelock
Een dikke 50 jaar ervaring heeft  het Engelse merk Hozelock op het gebied van tuinieren. Maar liefst 75% van hun producten wordt geproduceerd in Engeland. Of het nu gaat om drukspuiten, vijverartikelen of onkruidbranders, Hozelock heeft voor ieder wat wils. Ze hebben een grote schat aan kennis over tuinieren en inmiddels een zeer ruime ervaring voor het ontwikkelen van je favoriete hobby. Hozelock wordt een vriend voor je vijver en tuin.

Kinzo
Het maakt voor Kinzo niet uit of je een beginnende doe-het-zelver bent of een ervaren handige Harry. Voor ieder niveau en ieder type klus hebben ze wel een gereedschap in hun assortiment. Van elektrische zagen, schuurmachines, hamers of uiteraard onkruidbranders, je zou je hele gereedschapskist en schuur kunnen vullen met hun producten. Ook als je niet zo van het klussen bent maar je hebt wel groene vingers kom je zeker aan je trekken met de tuintools van Kinzo.

Batavia
Zowel op de professionele markt als voor de doe-het-zelver heeft Batavia een zeer ruim assortiment. Al sinds 2009 zijn ze een grote speler op de gereedschapsmarkt. Doordat ze zich altijd ontwikkelen bieden ze alleen de beste kwaliteit. Ze zijn niet alleen op de Nederlandse maar ook op de Europese, Amerikaanse en Australische markt actief. Ze zijn met name gespecialiseerd in tuingereedschap, werkplaats tools en elektisch gereedschap. En niet te vergeten onkruidbranders.

Onkruidbrander: zo doe je de beste koop

Zoveel mensen zoveel wensen. Zo ook op het gebied van onkruidbranders. Een onkruidbrander is een onkruidbrander zou je zeggen. Toch zit er zeker verschil in kwaliteit en de specificaties. Maar voor welk model ga jij? Wij hebben de belangrijkste aandachtspunten voor je op een rijtje gezet om een miskoop te voorkomen. Om te beginnen is het aan te raden je de volgende dingen af te vragen. Hoevaak wil je de onkruidbrander gebruiken? Voor welke klus heb je hem nodig? Wat is je budget?

 1. Soort klus

  De naam doet vermoeden dat je er 1 klus mee uit kunt voeren. Namelijk onkruid branden. En hier is een onkruidbrander uiteraard een ster in. Maar hij is nog voor veel meer doeleinden geschikt. Denk aan het aansteken van je barbecue, het ontdooien van sneeuw of bevroren leidingen, solderen of lassen, kunststof zacht maken en buigen. Het is dus een echte alleskunner! Echter is de ene onkruidbrander net even wat geschikter voor de ene klus dan voor de ander. Houd hier rekening mee bij de aanschaf en bedenk je van te voren wat je er allemaal mee wilt doen.

 2. Soort onkruidbrander

  Er zijn simpelweg 2 soorten onkruidbranders. Namelijk het type dat op gas werkt en het type dat met elektriciteit werkt. Ieder heeft zijn voor- en nadelen. Wat deze zijn, daar gaan we later uitgebreid op in.

 3. Regelbare vlam

  Met name bij onkruidbranders die op gas werken kun je de vlam aanpassen op jouw brandklusje. Soms is het fijn om op een geconcentreerde plek een hoge temperatuur te branden maar bij sommige klussen is het juist handig wanneer dit wat minder is. En dan is het dus ideaal als je de vlam zelf kunt regelen. Meestal gaat de bediening via een hendel aan het handvat. Super gebruiksvriendelijk dus. Houd er wel rekening mee dat hoe sterker de vlam is, hoe meer gas je verbruikt.

 4. Gewicht onkruidbrander

  Het lijkt logisch maar het gewicht van een onkruidbrander is zeker van belang. Als je een sterke kerel bent is een wat zwaarder exemplaar niet zo’n punt. Bij intensief gebruik is het echter sowieso aan te raden voor een lichter model te gaan. Een klusje met een onkruidbrander kan immers best lang duren en dan is het wel zo fijn dat je niet krom loopt na de tijd. Bovendien heb je het waarschijnlijk al warm als je boven die vlam hangt en dan is het wel zo fijn dat je geen zwaar apparaat hoeft mee te zeulen. Hoewel het in de winter tijdens het sneeuw wegbranden misschien wel weer lekker warm is.

 5. Grootte branderkop

  De grootte van de branderkop, dus waar de vlam uit komt, verschilt per onkruidbrander. Als je voor een branderkop van 2 a 3 cm gaat kun je zelf wel nagaan dat je een veel geconcentreerdere vlam hebt dan wanneer de diameter 7 cm is. Ook hiervoor geldt weer dat het helemaal afhangt van je klus welke grootte geschikt is.

 6. Extra’s

  Waar je bij sommige onkruidbranders zelf nog een gasfles aan moet schaffen, krijg je er bij een ander een hele set meegeleverd. Dit scheelt zeker in het aankoopbedrag dus let hier van te voren op en houd er rekening mee dat er nog een bedrag bij komt als deze niet zijn meegeleverd. Uiteraard gaat dit alleen op voor gasbranders en niet voor de types die op elektriciteit werken.

Het gebruik van een onkruidbrander op zich is eigenlijk al een trend te noemen. Het is namelijk milieuvriendelijker dan bijvoorbeeld het gebruik van gif in je tuin. En anno 2020 moet je je haast al schamen dat je je hieraan waagt. Het onderwerp klimaat en milieu is immers een hot topic. Met de juiste onkruidbrander draag jij ook je steentje bij. Zeker als je voor het elektrische type onkruidbrander gaat ben je goed bezig. Het type op gas brengt echter als voordeel met zich mee dat je hem direct kunt gebruiken en niet eerst op hoeft te warmen. En dat is wel zo tijdbesparend in je drukke schema. Je pakt hem er dan sneller even bij na een lange werkdag en op een zomerse avond. Om er daarna lekker de barbecue mee aan te steken uiteraard!

Een onkruidbrander is een echte alleskunner. Hierdoor is het een populair apparaat. De naam onkruidbrander is dan ook een beetje misleidend. Het kan beter een allesbrander heten. Zeker de elektrische onkruidbrander neemt steeds verder in populariteit toe. Dat heeft een aantal oorzaken. Je hebt namelijk nooit meer gedoe met gasflesjes die je moet wisselen. En dat is wel zo prettig. Het urenlang op je knieën in de tuin zitten is verleden tijd. Je haalt gewoon je onkruidbrander tevoorschijn. Je mag er dan uitzien als een ghost buster maar ach, je moet er wat voor over hebben. In een mum van tijd ben je verlost van die irritante plantjes tussen de tegels. Een ding is zeker, wanneer je hem eenmaal in huis hebt wil je niet meer zonder.

Samenvatting

Een onkruidbrander is eigenlijk een allesbrander. Hij wordt het meest ingezet voor onkruid. Je brand het zeer effectief weg. Het grote voordeel is dat de wortels ook worden verbrandt. Hierdoor komt het onkruid minder snel weg. Bovendien hoef je niet urenlang op je knieën in de tuin te zitten. Je hebt geen chemicaliën nodig dus het is ook nog eens milieuvriendelijk. Wel zo prettig voor de rest van de planten in je tuin. Als je een onkruidbrander wilt kopen zijn er een aantal aandachtspunten. Denk aan het gewicht, formaat, de brandkop en of de vlam regelbaar is. Daarnaast heb je de keuze uit een model dat op gas werkt of op netstroom. Beide hebben zo hun voor- en nadelen. Bij een model op gas moet je regelmatig de gasfles vervangen. Wel kun je flexibel te werk gaan. Bij een elektrisch exemplaar heb je minder bewegingsvrijheid maar hoef je nooit gas te kopen. Kortom, het is maar net waar je prioriteiten liggen.

Andere geteste producten

Ook benieuwd naar de beste heggeschaar? Of wil je alles weten over de laatste grasmaaier? Of de resultaten zien van de beste hogedrukreiniger test? Wij zetten alle goede producten voor je op een rij.

0 Shares:
Ook zeer interessant