Als je lekker wilt slapen heb je uiteraard ten eerste een goed hoofdkussen nodig. Lig je niet lekker op je kussen? Vergeet dan maar dat je goed kunt slapen ‘s nachts. Gelukkig heb je bij Hypnia meer dan genoeg keuze uit heerlijke hoofdkussens die een geweldige nachtrust voor iedereen toegankelijk maken voor iedereen. Ligt je hoofdkussen nu niet zo lekker? Geen probleem! Neem een kijkje tussen het uitgebreide aanbod en lees snel verder om te zien welke hoofdkussens

Ergonomisch kussen: support voor je nek en ruggenwervel

Ontworpen met de gezondheid van de nek en ruggengraat in gedachten, is het Hypnia Ergonomische kussen de perfecte keuze als je last hebt van je nek of rug. Dit kussen zorgt dat je lekker kunt liggen, maar de steun krijgt die je nodig hebt om klachten te voorkomen. Als je op dit kussen slaapt krijg je heerlijke ondersteuning en optimale uitlijning van de wervelkolom. Dit kussen is gemaakt van hoogwaardig traagschuim en past zich helemaal aan naar de contouren van je hoofd, zo kun je heerlijk wegzakken in het kussen en wegdromen als nooit tevoren. Perfect voor iedereen, ongeacht je favoriete slaaphouding: buik, rug of zij. Alles kan met dit kussen!

Hybride kussen: the best of both worlds

Dit kussen is de perfecte combinatie tussen traagschuim en microvezels. Perfect als je wel steun nodig hebt, maar ook graag een lekker zacht kussen wil om in weg te zakken tijdens het slapen. Dit innovatieve ontwerp geeft je het beste van allebei. Je nek en ruggenwervel worden ondersteund door traagschuim, terwijl je hoofd lekker zacht ligt op de microvezels. De unieke vulling past zich helemaal aan naar je lichaamsvorm zodat je heerlijk kunt slapen. Ook dit kussen is perfect geschikt voor alle slaaphoudingen. Het kussen helpt met het ontlasten van de drukpunten zodat je heerlijk kunt wegdromen.

Dons effect kussen: net als dons, maar dan anders

Een donzen kussen staat bekend vanwege de heerlijke zachtheid. Donzen kussens zijn heerlijk om lekker in weg te zakken en in slaap te vallen. Het mooie aan het dons effect kussen is dat je van alle voordelen van dons kunt profiteren, zonder gebruik te maken van echt dons. Ideaal als je bijvoorbeeld allergisch bent of om andere redenen liever geen kussen van dons wil. Het dons effect kussen is heerlijk zacht, maar geeft toch verrassend veel steun. Je kunt de dikte van het kussen helemaal aanpassen naar je eigen voorkeur. De microvezels zijn lekker luchtdoorlatend en zorgen dat je je hoofd koel houdt, ook tijdens het slapen.

Moon kussen: to the moon and back 

Het Moon kussen is een bijzondere. Het heeft een maanvormig ontwerp, waardoor het zich aanpast aan de natuurlijke vormen van je nek. Zo krijg je optimale ondersteuning en ook hemels comfort tijdens het slapen. Dit kussen helpt ook met het verlichten van de drukpunten, waardoor je heerlijk kunt dromen. Het kussen is gevuld met traagschuim, je kunt de hoogte van het kussen zelf aanpassen. Hoe hoog je je kussen wilt hebben is natuurlijk voor iedereen anders. Maar dat is geen probleem voor het Moon kussen.

0 Shares:
Ook zeer interessant