Het is van alle tijden: wedden op een sportevenement, wedstrijden of hele toernooien. Leuk om mee te doen en nog leuker om te winnen, maar hoe zorg je ervoor dat je je kansen zo goed mogelijk inzet?

Voetbalwedden

Het voorspellen van voetbaluitslagen is een populaire business. Op die manier kan je even een zakcentje extra verdienen en je hoeft er bijna niks voor te doen. Alleen de uitslag van de wedstrijd voorspellen. Er zijn bij het voetbal wedden allerlei gradaties om te kunnen winnen. Zet je in op winst, verlies of gelijkspel, vul je de uitslag erbij in? Of ben jij iemand die ook de scorende spelers op het lijstje zet? Des te meer antwoorden je goed hebt, des te meer geld er te verdienen valt. Vooral bij een uitslag die niemand verwacht en die jij toevallig wel hebt ingezet, zijn de winsten soms groot.

Wedstrijdtips

Dan zijn er natuurlijk ook altijd tips te vergaren. Dit doe je natuurlijk door het voetbal langer te volgen, meer te weten te komen over de spelers, de teams en de coaches. Wat voor tactiek gaan ze toepassen bij een clash of een derby? Aanvallend, verdedigend of tactisch aangepast op het andere team? Er zijn allerlei verschillende mogelijkheden en hoe dichter het bij de wedstrijd komt, des te meer tips je zou kunnen krijgen. Luister goed naar interviews en analyses. Dan heb je zomaar een aantal mogelijke tips te pakken. Blijf daarnaast ook altijd zelf goed nadenken.

Bookmakers

Als je vroeger wat geld wilde inzetten op een sportwedstrijd, dan moest je naar een legaal gokkantoor. Dat werd in het Engels een bookmaker genoemd. Daar komt de term dus ook vandaan. Je vulde een formulier in met je gegevens en je voorspellingen. Daarna was het afwachten. Tegenwoordig gaat het allemaal anders. We doen veel online, bijna alles, en de bookmakers hebben een andere rol gekregen en zijn ze veel online te vinden. Een echt wedkantoor vind je alleen nog in het Verenigd Koninkrijk.

Veilig wedden

Dan speelt er hedendaags nog wel een ander probleem, namelijk fraude. Bij veel van deze online websites en bookmakers moet je gegevens achterlaten. Natuurlijk heb je een betaalmethode nodig en dat zal dikwijls elektronisch gaan via een app of via een creditcardnummer. Daarnaast moet je je vaak legitimeren, maar dat zijn juist de gegevens die fraudeurs willen hebben. Kijk dus altijd of de site die je bezoekt goede reviews heeft gekregen, het een erkend wedkantoor is en of ze goed met jouw gegevens omgaan. De meeste informatie over dit soort bedrijven staat ook gewoon online. Kijk dus niet naar de bonussen, de hoogste quoteringen en alle uitbetalingen. Check voornamelijk of ze veilig met gegevens omgaan.

Goklimiet

Nu je veilig en weloverwogen kan gaan voetbalwedden, is het tijd om een goklimiet met jezelf af te spreken. Mensen die van gokken houden, gaan toch geregeld over hun eigen limiet heen. Spreek met jezelf af om alleen een bepaald bedrag per maand, per week of per dag in te zetten. Maak dat bedrag over naar je wallet in de app en als dat bedrag op is, moet je maar wachten tot de volgende. Dat is soms lastig, maar uiteindelijk wel beter voor je. Je kan er ook voor kiezen om alleen te wedden op grotere wedstrijden met meer inzet. Een bijzondere uitslag is daar altijd veel waard. Kies de leuke wedstrijden uit en de veilige bookmakers, dan zit je altijd goed.

0 Shares:
Ook zeer interessant