Het klimaat is goed en lekker warm, de stranden zijn aantrekkelijk en de bergen glooiend. Los Angeles! Het is de stad van de engelen en daadwerkelijk een van de plekken waar we allemaal wel willen wonen. Dichtbij Hollywood en dichtbij de sterren. Los Angeles is een geweldige stad. Het is een stad waar veel buitenwijken zijn. Het wordt wel eens de stad van de 88 steden genoemd. Het is een stad met mooie plekken waar je kunt gaan wonen. Het is een stad waar de prijzen voor de huizen ook zeer hoog kunnen zijn. We bespreken graag de duurste plekken van de stad met je, de duurste wijken in Los Angeles.

In het noorden van Montana, Santa Monica

De stad is een zeer gewilde plek om te wonen. Het kent ongerepte levensomstandigheden en je bent zo bij het strand. De wijk is de duurste plek om te wonen in het gebied van Los Angeles. De gemiddelde prijs van een huis ligt rond de drie miljoen.

De Hidden Hills (Verborgen heuvels)

Het gebied is eigenlijk een luxe stad in het geheel van Los Angeles. Het is een gated community welke bekend staat om haar romantische en eenvoudige manier van leven. Er zijn veel huizen welke meer een Texas stijl hebben. De wijk telt volop dure huizen. Gemiddeld is de prijs van een huis 2,75 miljoen.

Bel Air, Los Angeles bekend van The Fresh Prince

Deze wijk valt binnen de stadsgrenzen van Los Angeles. Het is een zeer bekende wijk welke veel beroemdheden aantrekt. De wijk is natuurlijk bekend geworden van The Fresh Prince van Bel Air voor het grote publiek. De gemiddelde verkoopprijs is 2,4 miljoen.

De Hill Section bij Manhattan Beach

Het is een wijk met een geweldig uitzicht op de oceaan. Het is een zeer bijzondere wijk welke direct toegang geeft tot geweldige surfspots. Door het boeiende nachtleven wonen er veel jongere mensen. De huizenprijzen liggen rond de 2,3 miljoen.

Sand Section, Manhattan Beach

Het strand is zeer geliefd. Het is de laatste jaren zeer populair geworden. De buurten eromheen dus ook. De huizen kosten nu rond de 2,3 miljoen.

Malibu, niet de rum maar de wijk!

Malibu is zeer bekend. Het is een geweldige wijk. Het heeft mooie stranden en de huiseigenaren hebben een uitzicht op de bergen en het strand. Het is geweldig om er te wonen. Een huis kost er rond de 2,2 miljoen.

El Porto bij Manhattan Beach

Een zeer aantrekkelijk plek voor surfers om te wonen is Al Porto in de wijk Manhattan Beach. Het is een mooie wijk met geweldige huizen. Er is volop te beleven en het is volop genieten van de wijk. De huizen worden rond de 2,1 miljoen verkocht.

0 Shares:
Ook zeer interessant