De meeste vrouwen doen er alles aan om goed voor de dag te komen. Ze maken zichzelf op, zorgen ervoor, dat hun haar er goed verzorgd uitziet en natuurlijk wordt ook veel aandacht besteed aan kleding. Het ergste wat ze dan daarbij kunnen meemaken, is dat hun haar plotseling begint uit te vallen. 

Natuurlijk is het eerste wat je je als vrouw afvraagt hoe dat komt. Een zoektocht op het internet zal ons leren, dat er verschillende redenen zijn welke kunnen leiden tot plotselinge haaruitval. Sommige zijn een gevolg van je handelen en weer andere heb je zelf niet in de hand, maar je kunt misschien wel middeltjes zoals die van Hairlust gebruiken om haaruitval tegen te gaan. In dit artikel bespreken we acht triggers, die kunnen leiden tot haaruitval. 

Triggers, die leiden tot plotselinge haaruitval 

Als je te maken krijgt met plotselinge haaruitval is het natuurlijk verstandig om na te gaan of je iets hebt verandert in je levenspatroon. Ben je misschien overgestapt naar een andere anticonceptie tablet of heeft de dokter je medicatie voorgeschreven om misschien een bepaalde aandoening te bestrijden. Deze twee behoren tot een van de acht meest voorkomende triggers, die plotselinge haaruitval doen ontstaan bij vrouwen. 

Twee andere triggers, die kunnen leiden tot plotselinge haaruitval zijn zwangerschap en bevalling. Beiden kunnen ervoor zorgen, dat je hormonale huishouden helemaal in de war raakt met plotselinge haaruitval als gevolg. Sommige vrouwen ervaren haaruitval tijdens de zwangerschap en sommigen juist na de bevalling. En sommigen hebben daar helemaal geen last van. 

Ook ernstige stress en of schildklierproblemen kunnen leiden tot plotselinge haaruitval. Heb je het behoorlijk zwaar gehad aan het werk, waren er omstandigheden, die zich leenden om je te stressen, dan kan dat ook plotselinge haaruitval als gevolg hebben. 

Twee andere triggers kunnen het ondergaan van chemotherapie zijn en betrokken raken bij een aanrijding. In het eerste geval kan de zware medicatie welke toegediend wordt leiden tot plotselinge haaruitval, in het ergste geval zelf tijdelijke kaalheid en in het tweede geval kan het traumatische dan leiden tot plotselinge haaruitval. 

Wat te doen? 

De meest belangrijke vraag voor vrouwen is uiteraard of ze er  wat tegen kunnen doen. Geen enkele vrouw wil natuurlijk plotseling zonder haar komen te zitten. Het beste middel tegen haaruitval vrouwen zijn de HairLust haarvitamines. Ze worden door de meeste vrouwen beoordeeld als de nummer 1 en zou je dus goed preventief kunnen gebruiken om plotselinge haaruitval tegen te gaan. 

0 Shares:
Ook zeer interessant