Of je nu naar je werk gaat of je gaat een rondje hardlopen. Je zal als man een goede boxer aan moet hebben. Maar waar moet een goede boxer nu aan voldoen? Wij hebben het voor je op een rijtje gezet zodat jij de beste boxer kan kiezen. 

Ademend 

Heb je ooit een dikke wollen onderbroek gezien? Wij denken van niet, en dat komt omdat dit helemaal geen ademend vermogen heeft. Een goede onderbroek is daarom gemaakt van bijvoorbeeld licht merinowol, polyester of katoen. Vaak met een bepaalde rek, maar het zal dus nooit te dichte stof zijn omdat je het dan behoorlijk warm kan krijgen daar beneden. 

Op zoek naar een goede boxer voor een lage prijs? Kijk dan eens in een boxershorts heren sale

Rekbaarheid 

Niet ieder zaakje is hetzelfde. Maar een heupmaat kan wel hetzelfde zijn. Daarom moet een goede boxer voorzien van lekker veel stretch. Door deze rekbaarheid zit hij vaak ook lekkerder om de heupen en de billen. Daarnaast zal je zaakje altijd passen in een goede boxer. 

Platte naden 

Er zijn mannen die geen boxer dragen onder hun broek, omdat ze de naden zo vervelend vinden. Maar om ervoor te zorgen dat de naden niet gaan irriteren is er ook een andere oplossing: platte naden. Deze naden steken niet uit en hebben geen irritante ribbels die gaan kriebelen wanneer je veel beweegt.

Goede pasvorm 

Een boxer die gemaakt is voor mannen in Azië zal niet in de smaak vallen bij Europese mannen. Vooral in Noord-Europa zijn we vaak een stuk groter in omvang. Daardoor zullen de maten nooit kloppen. Dit wordt bedoeld met een goede pasvorm. Bij boxers.nl kan jij jouw boxers wel gewoon passen, wanneer je dit over je kleding heen doet. Zo kan je altijd de juiste pasvorm kiezen.

Antibacterieel 

Dit is niet een vereiste voor iedere boxer. Maar wanneer jij een boxer of onderbroek gaat gebruiken voor tijdens het sporten of wandelen dan kan het zijn dat je wil dat hij voldoet aan wat extra’s. Waaronder een antibacteriële werking zodat alles beter schoon blijft daar beneden. 

Vochtregulerend 

Nog een aspect aan een boxer dat niet van toepassing is voor alle boxers. Wanneer jij gewoon naar je werk gaat dan zal je niet zo zweten. Maar wanneer jij gaat racefietsen of een potje padel met vrienden gaat spelen, dan kan het heel goed van pas komen. Vochtregulerende werking betekent dat hij vocht niet opneemt, maar dat het door de ademende werking wel weg kan. 

Grappige extra’s bij een boxer 

Er zijn ook aspecten aan een boxer die je helemaal niet nodig gaat hebben, maar wel grappig zijn om te hebben. Wij hebben twee speciale boxers gevonden. 

Boxer met zakken 

Wanneer je altijd door het huis heen loopt met je boxer aan, dan wil je toch gewoon een onderbroek met zakken hebben? Dan kan je bijvoorbeeld gemakkelijk je telefoon even opbergen. Zorg er wel voor dat je regelmatig je mobiel even desinfecteert ter hygiëne.

Onderbroek met rits 

Moet jij snel even plassen en wil je jouw onderbroek niet uitdoen? Dan heb je de onderbroeken met een rits aan de voorkant. Dan kan je gewoon blijven staan terwijl je moet plassen. Geinig toch!? 

0 Shares:
Ook zeer interessant