Het leven wordt al bijna twee jaar gedirigeerd door corona en al met al komt het erop neer dat iedereen in de afgelopen twee jaar minder buitenlucht en vrienden heeft kunnen zien. Hierdoor kan het voorkomen dat je deze twee jaar ook steeds meer op de lip van je partner zit. Zeg nou eerlijk, soms een avondje de deur uit is best lekker toch? Vooral om daarna weer tegen je liefde aan te kruipen en wellicht komt van het een dan wel het ander. Echter, is het goed voor te stellen dat sommige koppels sinds de lockdowns een sleur in de slaapkamer ervaren. Zonde, want is er iets leuker dan jouw vriend of vriendin te verwennen en samen te genieten onder de lakens? Om jouw nachtrust weer iets vaker te verstoren, hebben we wat tips verzameld! Ervaar je bovenstaande? Of ben je op zoek naar nieuwe uitdagingen? Check vooral deze blog!

Talk it through

Cliché maar waar, bespreek samen waar behoefte aan is. Ga elkaars verwachtingen na en zorg dat deze worden nageleefd. Vraag wat jouw geliefde graag ziet in bed, wat jouw partner lekker vindt en wat juist helemaal niet. Waar geniet van jouw partner van? Ga met elkaar naar of er verbeteringen kunnen plaats vinden en spreek uit hoeveel seks jullie verwachten van elkaar.

69 of anders?

Om meer spanning in de slaapkamer te brengen is het goed om samen nieuwe standjes uit te proberen. Het kan in het begin onwennig aanvoelen, maar heb vertrouwen in elkaar. Geef elkaar de tijd en ruimte om de posities te leren kennen en de nieuwe manieren uit te vinden. Samen op avontuur binnen jullie seksleven, dat biedt niet alleen spanning maar ook nog eens herinneringen!

1+1=3

Stel, jullie vinden elkaar helemaal te gek en willen niets liever dan samen de liefde bedrijven. Toch kan het voorkomen dat jullie iets missen tijdens de uurtjes onder de lakens. Heb je er wel eens aan gedacht om een extra attribuut te gebruiken? Jullie kunnen samen googelen en kijken wat jullie fijn lijkt. Jullie kan bijvoorbeeld rustig beginnen met een massageapparaat of de Satisfier Pro. Of, als e liever direct wat spannender begint, kan je voor grotere of andere speeltjes kiezen zoals een voorbinddildo. Vergeet niet: niets is te gek zolang het tussen jullie blijft en je goed bespreekt waar jullie je beide fijn bij voelen. En what happens in the bedroom, stays in the bedroom!

0 Shares:
Ook zeer interessant