Het is weer tijd voor een barbecue! Samen met je vrienden genieten van een heerlijk diner. Daarbij komt altijd dezelfde vraag voorbij: welk vlees gaat er op de barbecue? Zonder goed vlees, geen goede barbecue. Bij de supermarkt valt het aanbod soms wat tegen. Gelukkig kan je tegenwoordig ook vlees online bestellen, zodat je altijd de beste vleessoorten van slagerskwaliteit in huis hebt. In dit artikel helpen we je de beste vleessoorten te kiezen voor op je barbecue.

Hamburgers

Zeg je barbecue, dan zeg je hamburgers. Hamburgers kunnen niet ontbreken op een barbecue. Niets gaat boven een hamburger, vers van de grill. Kies bijvoorbeeld eens voor extra kwaliteit met een angus-variant of duroc-variant.

Speklap

Gegrilde speklappen zijn heerlijk en daarom ook zeker niet te missen bij een echte barbecue. Je kan de speklapjes marineren, maar ook zonder marinade zijn speklappen erg lekker. Gril ze lekker krokant, maar zorg ervoor dat ze niet te aangebrand zijn.

Sate

De beroemde saté is natuurlijk ook onmisbaar op een barbecue. De meest malse saté maak je van ossenhaas. Is ossenhaas niks voor jou? Dan kan je ook kiezen voor kip– of varkenssaté.

Lekkere steak

Voor de echte liefhebber mag een rundersteak natuurlijk niet ontbreken op de barbecue. Je hebt verschillende soorten steaks. Kies bijvoorbeeld voor entrecote, tournedos, ribeye, een t-bone steak of ossenhaas.

Spareribs voor barbecue

Spareribs zijn een van de meeste bekende stukken vlees voor op de barbecue. Niet gek, want het eten van spareribs heeft ook wel iets gezelligs. Lekker samen het vlees van de ribben kluiven, heerlijk! Bij de online slager heb je keuze uit verschillende buikribben. Normaal zijn ribs varkensvlees, maar je hebt ook kalfsspareribs of short-ribs van een rund. Ongeacht welk vlees je kiest, met spareribs is jouw barbecue een heus feestje.

Lamskotelet

Lamskoteletten moet je altijd bij de slager halen. Geen slager in de buurt, dan kun je tegenwoordig ook bij de online slager dit lekker stukje vlees bestellen. De lamsrack is voor de echte fijnproevers, dus heb je een kritisch gezelschap? Met lamskoteletten scoor je gegarandeerd punten!

Voor gasten die geen vlees eten

Heb je onverhoopt toch gasten in je gezelschap die geen vlees lusten? Geen probleem, dat betekent extra vlees voor jou! Je hoeft je geen zorgen te maken dat ze enkel aan de salades en het brood hoeven. Bij de online slager heb je ook een ruim aanbod aan verschillende vissoorten, zoals zalm en tonijn, maar ook heerlijke garnalen. Deze vissoorten gaan ook heel goed op de barbecue.

Dit zijn de beste vleessoorten op je barbecue. Voortaan is jouw barbecue altijd een geweldige barbecue. Ga snel naar je online slager en bestel snel, want het mooie weer is in aantocht!

0 Shares:
Ook zeer interessant