Eigenlijk maakt het niet uit of het nu koud is, warm, donker of licht: het is altijd wel lekker om een filmpje of serie te gaan kijken. Lekker even ontspannen hangen en een film of serie kijken op de bank is natuurlijk geweldig. Waar kun je nu gratis series kijken online is dan wat je jezelf mogelijk afvraagt. We helpen je graag om zonder kosten naar een leuke serie te gaan kijken. We zetten de mogelijkheden graag op een rijtje voor je. Je kunt straks lekker gaan genieten van een mooie serie zonder geld uit te geven aan Netflix of een andere streamingdienst (gebruik Couchpop om te kijken wat waar streamt in Nederland).

 

PopcornFlix van Apple TV, Google Play & Amazon Prime

De drie grote partijen hebben de handen ineengeslagen en PopcornFlix ontwikkeld. Er zijn volop online gratis series en films te bewonderen. De ondertiteling ontbreekt soms. Het is ook goed om een goede adblocker te hebben trouwens!

 

Videoland, van Nederlandse bodem

Wil je graag een paar series van RTL gaan bekijken? Kijk dan op videoland. Hier kun je twee weken een gratis proefabonnement gebruiken. Het is dus wel gratis, maar niet voor altijd. De series welke je er kunt bekijken zijn wel erg goed en mooi.

Gratis series op 123Movies

Je zou er films op verwachten, maar er zijn ook een goed aantal series te vinden op 123Movies. Gewoon even kijken, klikken en genieten.

Series kijken met Popcorn Time

Het is tijd voor Popcorn Time! Het is tijd om leuke series online gratis te bekijken. Natuurlijk is het ideaal om er een bak met popcorn bij te hebben. Er is een groot aanbod. Soms heb je er geen Nederlandse ondertiteling bij en ook is het soms wat moeilijk zoeken. Het grote voordeel is echter dat er veel is en er een ruim aanbod van films en series is om uit te kiezen. Ontdek het zelf en bezoek de site.

Open Load is overzichtelijk

Deze site is een stuk overzichtelijker dan Popcorn time en biedt volop mogelijkheden. Je kunt ook op jaartal zoeken. Een stapje terug in de tijd is zo gedaan bij Open Load.

YouTube

Natuurlijk kun je ook nog op YouTube gaan kijken om een paar goede series en films te vinden. Full movie en Full series helpt je vaak bij het zoeken. Natuurlijk kun je ook wat gerichter gaan zoeken op een naam van een serie of film.

Veel kijkplezier!

0 Shares:
Ook zeer interessant