Het is waarschijnlijk helemaal niet bewust gebeurd. En misschien klinkt het ook wel een beetje raar. Maar voor veel mensen geldt dat zij al jarenlang een nieuwe beste vriend hebben: hun smartphone. Ze hebben hem altijd bij zich, en je kunt ze dus behoorlijk close noemen. Maar dat niet alleen. Die smartphone geeft hen ook nog eens toegang tot hun echte vrienden, die nooit verder dan een druk op een knop van hen verwijderd zijn. Alhoewel social media er niet altijd even goed vanaf komen, bieden zij mensen wel volop mogelijkheden om makkelijk en snel met elkaar in contact te blijven.

Hoe ver ga jij voor je beste vriend?

Als je je beste vriend een ongeluk ziet krijgen, grijp je dan in? Als je merkt dat hij niet lekker in zijn vel zit, probeer je daar dan iets aan te doen? Grote kans dat het antwoord op allebei deze vragen ‘ja’ is. Voor je vrienden wil je tenslotte goed zorgen, je wilt dat het goed met ze gaat. Als jij daar iets aan kan bijdragen, dan doe je dat graag.

Zoals we met onze vrienden omgaan, gaan we ook met onze smartphone om. We zien deze apparaten als ons meest kostbare bezit, ons lijntje met de buitenwereld, als een deel van ons. Dreigt er daarmee iets verkeerd te gaan, dan zijn we niet te beroerd er alles aan te doen om dit te voorkomen. Bijna iedereen heeft zichzelf wel eens in rare bochten gewrongen om een smartphone die dreigde te vallen toch op te kunnen vangen. Jezelf daarbij in gevaar brengen is geen uitzondering. Veel mensen zijn zo gebrand op het redden van hun dierbare bezit dat zij niet meer aan zichzelf denken. Iets wat goed is bij beste vrienden, maar niet altijd per se nodig bij materiële zaken. Want hoe dierbaar je smartphone je ook is, het is en blijft een apparaat dat vervangbaar is.

Voorkomen is beter dan genezen

Wil jij voorkomen dat je dierbare smartphone iets overkomt? Je niet meer in rare bochten hoeven wringen om hem het vege lijf te redden? Zorg dan dat hij goed beschermd is. Voorkomen is beter dan genezen, toch?

Een goed hoesje van Smartphonehoesjes.nl kan wonderen verrichten. Een stevig hoesje met voldoende veerkracht, kan bijvoorbeeld voorkomen dat je telefoon beschadigt als je hem uit je handen laat vallen, iets dat ons allemaal weleens overkomt. Kies je het juiste hoesje, dus een Samsung Galaxy S21 Ultra hoesje voor het gelijknamige toestel, dan past deze als een tweede huid om je telefoon, en maakt hij deze nauwelijks groter. Met of zonder ‘flap’ aan de voorkant en al dan niet met extra ruimte voor je bankpasjes, opvallend gekleurd of juist neutraal; dat er voor iedereen een passend hoesje is wordt hier wel duidelijk. Bezuinig er niet op, en zorg dat je je telefoon altijd goed beschermt. Net zoals je bij je beste vriend zou doen.

0 Shares:
Ook zeer interessant