Kan je ook niet een dag zonder koffie en moet je de ochtend beginnen met een heerlijk kopje koffie? Dan is het tijd om een Jura koffiemachine te kopen. Naast dat je ‘s ochtends een koffie nodig ben om wakker te worden is het ook wel eens lekker om een speciale koffie te maken met een lekker smaakje of misschien wel een cappuccino of een latte macchiato. Zo hoef je nooit meer speciaal naar een restaurant of café om een speciale koffie te halen. Naast dat je er zelf van kan genieten is het ook nog eens perfect voor visite. Wil jij een Jura koffiemachine kopen? Hieronder lees je meer de verschillende koffiezetapparaten van Jura en welke koffie’s lekker zijn om te maken. 

De koffiemachines van Jura

Jura heeft ontzettend veel verschillende soorten koffie machines. Nu is de vraag wat ben jij nodig en welk apparaat past bij jou? Zo heeft Jura koffiezetapparaten waarmee je een standaard koffie mee kunt maken maar Jura heeft ook machines waarbij je een espresso kunt maken. Zo is het handig om te kijken naar jouw behoefte. Wil je allerlei speciale koffies maken? Dan heeft Jura genoeg keuze maar wil je alleen een standaard koffie maken ook dan heeft Jura genoeg machines. Op coffeelabs.be vind je alle soorten koffiezetapparaten maar ook andere benodigdheden zoals melkopschuim apparaten, espresso machines, koffiemachine met bonen en natuurlijk de koffiemachines van Jura. Met de koffiezetapparaten van Jura hoef je nooit meer speciaal naar een restaurant te gaan voor heerlijke kop koffie of een latte macchiato. Hieronder vind je nog super veel handige tips om thuis de beste koffie te maken. 

Verschillende soorten koffies

Er zijn natuurlijk ontzettend veel verschillende koffies maar welke zijn nou het lekkerst op welk moment en hoe maak je ze? Als eerst heb je natuurlijk een normale koffie, deze kun je maken met elk standaard koffiezetapparaat. Verder kun je hem zo lekker maken als je zelf wilt met melk, suiker, en zoetje of een lekkere siroop. Vaak wordt een normale koffie gebruikt om wakker te worden in de ochtend. 

Ben je opzoek naar een koffiezetapparaat om speciale koffies mee te maken? Dan kom je al heel ver als je een koffie machine hebt die een espresso kan maken. Eigenlijk is een espresso het geheime ingrediënt voor vele andere koffie soorten. Zo kun je uiteraard genieten van een espresso of wellicht een dubbele espresso. Maar met een espresso kun je ook koffies maken zoals de bekende cappuccino en een latte macchiato. Het ligt er maar net aan of je van sterke koffie houd of niet. Zo kun je een cappuccino maken door middel van een laag opgeschuimde melk erbij te doen. Hou je helemaal niet van sterke koffie dan is de latte macchiato perfect. Dit is een espresso met extra veel melk en opgeschuimde melk. Om deze twee koffies nog lekkerder te maken is het een goede tip om er een siroop doorheen te doen. Tips qua smaken zijn karamel, hazelnoot, vanille en chocolade. 

Koffie voor in de zomer

Koffie is altijd wel geschikt voor in de winter maar wat als je toch zin in koffie hebt in de zomer? Het komt steeds meer in, een ijskoffie. Maar hoe maak je die eigenlijk thuis? Het is niet zo moeilijk en je kan het zo lekker maken zoals je dat zelf wilt. Een tip is om een beker vol ijsklonten te doen, hier giet je de koffie bij, wat melk en om het helemaal af te maken een heerlijk smaakje erbij en je hebt een perfectie ijskoffie voor op een warme zomerdag!

0 Shares:
Ook zeer interessant