Een nieuwe bank kopen is geen dagelijkse bezigheid. Het kan best een zoektocht zijn om de perfecte bank voor jouw interieur te vinden. Gelukkig kun je bij UrbanSofa je nieuwe bank helemaal zelf samenstellen. Hierdoor vind je altijd jouw droombank!

Jouw favoriete bank

Je nieuwe bankstel stel je samen aan de hand van losse elementen. Het samenstellen van je nieuwe bank begint bij het vinden van jouw favoriete model. In de collectie van UrbanSofa vind je talloze modellen banken. Van strak en modern tot landelijk en romantisch. Of wat dacht je van een bank met elektrische recliner-functie? Er zit voor iedereen wat bij!

Keuze uit talloze formaten

Wanneer je jouw favoriete bank gevonden hebt, kun je deze helemaal naar jouw wens personaliseren. Met de verschillende losse elementen creëer je de perfecte opstelling voor jouw woonkamer. Of dat nu een kleine sofa of een enorme u-bank is, alles is mogelijk! Je kunt heerlijke lounge elementen toevoegen, maar bijvoorbeeld ook een hocker in de opstelling plaatsen.

Keuze uit 200+ stoffen

De stof is heel bepalend voor de uitstraling van je nieuwe bank. Bij UrbanSofa heb je keuze uit meer dan 200 stoffen! Velvet, leder, rib, linnen, katoen en ga maar door. De keuze is enorm! Laat je vooral adviseren door één van de UrbanSofa verkooppunten. Want naast de uitstraling heeft iedere stof ook zijn eigen eigenschappen. Zo zijn polyesterstoffen erg gemakkelijk in onderhoud, maar leder is weer fijn wanneer je huisdieren in huis hebt.

Bank kopen

Bij een UrbanSofa verkooppunt kun je terecht om jouw favoriete bank in het echt te bekijken en uit te proberen. Daarnaast geven zij je ook graag deskundig advies, zodat jij zeker weet dat je een goede keuze maakt en jarenlang kunt genieten van je nieuwe bank.

0 Shares:
Ook zeer interessant