Een warmtepompdroger is het meest energiezuinige type wasdroger en wordt daarom steeds populairder. Ook is de manier van drogen beter voor je kleding, een win-win situatie dus. Wel is een warmtepompdroger meestal wat duurder in aanschaf dan een ander type droger. Met een warmtepompdroger kun je in principe elk type kleding, hoe delicaat of kwetsbaar ook, drogen. Scheelt weer ruimte op de waslijn! Ben jij er nu van overtuigd dat de warmtepompdroger de beste keuze is voor jou, lees dan snel verder voor onze aanschaftips én de beste warmtepompdrogers van 2024.

Uit diverse online recensies en tests komt naar voren dat de AEG T9DENS87 – 9000 serie – FibrePro de beste warmtepompdroger van 2024 is. Een goedkoper alternatief voor de AEG T9DENS87 – 9000 serie – FibrePro is de Bosch WTR88T00NL – Serie 6. Lees verder voor een volledig overzicht van de best beoordeelde warmtepompdrogers.

Beste warmtepompdrogers van 2024

Op basis van reviews hebben we de beste warmtepompdrogers voor je geselecteerd.

Beste koop: Bosch WTR88T00NL – Serie 6 

De Consumentenbond heeft de Bosch WTR88T00NL – Serie 6 uitgeroepen tot beste koop. Begrijpelijk want aan deze Bosch heb je een uitstekende koop. Met een energielabel A+++ is hij super zuinig. Je hoeft bovendien niet bang te zijn voor gekrompen kleding. Ook voor delicate stoffen is hij geschikt. Mocht je hem in een ruimte neerzetten waar je ook nog een gesprek wilt kunnen voeren dan is er geen man overboord. Met 64 dB is hij namelijk lekker stil in gebruik. Daarnaast scoort hij hoog op droogprestaties. Je sluit hem eenvoudig en direct aan op de waterafvoer. De gebruiksvriendelijkheid is hoog waardoor het ook een prima keuze is als je nog niet veel ervaring hebt met een warmtepompdroger. Er is een breed aanbod aan allerlei programma’s. Je past hem dus gewoon aan op wat je erin gooit en deze droger doet de rest. Als de condensbak vol is geeft hij hier vanzelf een seintje van. Kortom, deze makkelijke hulp zal je leven een stuk makkelijker en leuker maken!

Pros
  • Niet helemaal zeker van je zaak? Je krijgt 2 jaar garantie op deze warmtepompdroger. Daarnaast is de prijs-kwaliteitverhouding goed.
Cons
  • Helaas beschikt hij niet over binnenverlichting in de trommel. De draairichting van de deur is niet aanpasbaar.

Best getest: AEG T9DENS87 – 9000 serie – FibrePro

De AEG T9DENS87 – 9000 serie – FibrePro is een echte kanjer. Het is een gebruiksvriendelijke warmtepompdroger zonder poespas. Daar worden we nog eens vrolijk van. Bovendien heeft de Consumentenbond deze droger als best getest. Je hoeft je kleding niet meer te scheiden. Je kunt alles gewoon bij elkaar in de trommel mikken zonder dat de kwaliteit van je wasgoed verloren gaat. Daarnaast zal je kleding niet meer krimpen. Zelfs delicate stukken die van zijde en wol zijn gemaakt blijven in hun oorspronkelijke vorm behouden. Je hoeft dus nooit meer uren of zelfs dagen te wachten totdat deze opgedroogd zijn aan een wasrek.

Dankzij de FibrePro technologie wordt je wasgoed gescand. Hierdoor zal het niet voorkomen dat deze verkeerd worden gedroogd met alle gevolgen van dien. Hij droogt snel genoeg om toch nog even die ene favoriete jurk vlot te drogen zodat je die aan kunt naar het feestje dat je vanavond hebt.

Pros
  • Deze AEG heeft een prachtig elegant design. Daarnaast is het de eerste droger met 3D sensoren wat veel voordelen oplevert.
Cons
  • Het is een prijzige droger. Niet iedereen heeft er het budget dus voor. Daarnaast is het geen smart droger.

Bosch warmtepompdroger WTW85495NL

Ook de Bosch warmtepompdroger WTW85495NL is een favoriet van de Consumentenbond. Hij is lekker makkelijk in gebruik. Zelfs in een donkere ruimte kun je hem prima gebruiken dankzij de verlichting in de trommel. Hij heeft een eenvoudig maar elegant design. Hierdoor stoort het niet als ie in het zicht komt te staan. Met energielabel A++ is hij redelijk zuinig. Daarnaast is de was goed droog als het wasprogramma klaar is.

De condensor reinigt zichzelf dus daar heb je lekker geen omkijken naar. Als de condensbak vol is dan meldt hij zichzelf. Ondanks dat het een warmtepompdroger is droogt hij je was relatief snel. Wel zo prettig, zeker als je je favoriete jeans of jurk op tijd droog wilt hebben. De display is lekker groot, duidelijk en helder. Hierdoor is hij makkelijk af te lezen en in te stellen. Als je deze kanjer eenmaal in huis hebt dan wil je niet meer zonder!

Pros
  • Je kunt genieten van de duurzaamheid en kwaliteit die je van Bosch gewend bent. Hij staat heel stabiel en trilt niet.
Cons
  • De draairichting van de deur is niet aanpasbaar wat problemen op kan leveren.

Siemens WT45W470NL – iQ500

De Siemens WT45W470NL – iQ500 is met een laadvermogen van 8 kg groot genoeg om een fatsoenlijke was in kwijt te kunnen. Ideaal voor een gemiddeld gezin. Op het duidelijke display lees je makkelijk af hoe lang het droogprogramma nog duurt. Deze kanjer is super zuinig in gebruik. Je hoeft dus niet bang te zijn voor een dikke energierekening, ook niet als je hem veel gebruikt. De AutoDry technologie zorgt ervoor dat je drooggoed de beste behandeling krijgt en niet zal krimpen. Dankzij de diverse programma’s heb je een ruime keuze om deze aan te passen op je wasgoed. Denk aan het droogprogramma voor sportkleding. Je kleding wordt niet beschadigd. Het model van deze warmtepompdroger is eenvoudig. Daarnaast is het een compact model waardoor hij niet super veel ruimte in beslag neemt.

Pros
  • Deze warmtepompdroger is erg gebruiksvriendelijk. Daarnaast is hij lekker zuinig in gebruik.
Cons
  • Er zijn goedkopere modellen op de markt. Daarnaast beschikt hij helaas niet over trommelverlichting.

Beko DR 8534 GXO

De Consumentenbond heeft de Beko DR 8534 GXO uitgeroepen tot beste koop. Dat zegt volgens ons al genoeg. Deze zuinig droger mag niet in een groot huishouden ontbreken. Je hoeft geen eeuwen meer te wachten tot je was droog is. Het is niet de allergoedkoopste warmtepompdroger maar op lange termijn bespaar je er zeker geld mee. Hij beschikt namelijk over het allerzuinigste energielabel A+++. En dat ga je zeker merken op je energierekening. Wel zo prettig want alles is al duur genoeg. Hij heeft een laadvermogen van 8 kg. Je kunt er dus lekker veel wasgoed in kwijt. Als je hem eenmaal gewend bent wil je niet meer zonder!

Met zijn 16 programma’s heb je voldoende keuze. Je past het programma aan op het wasgoed dat je erin doet. Ideaal dus want je kunt er zowel je wollen trui als je jeans in kwijt. Je hoeft overigens bij geen enkel programma bang te zijn dat het ten koste gaat van de kwaliteit van je wasgoed.

Pros
  • Hij is lekker stil in gebruik wat met name prettig is wanneer hij in een ruimte staat waar je een gesprek wilt voeren of slapen.
Cons
  • Je moet wat geduld hebben tot je wasgoed effectief is gedroogd.

Miele TSD 443 WP

Als je dacht dat een warmtepompdroger alleen langzaam kan drogen dan heb je het mis. Dat bewijst de Miele TSD 443 WP. Deze kanjer beschikt over een EcoSpeed functie. Hiermee is je wasgoed binnen een mum van tijd droog. Ideaal dus wanneer je haast hebt! Met een energielabel A+++ ben je lekker zuinig uit. En dat merk je aan je energierekening. Je droger is een apparaat die je dagelijks gebruikt. Je wilt dus geen energievreter aanschaffen. Met een laadcapaciteit van 8 kg kun je er lekker veel in kwijt. Bovendien krijg je 2 jaar fabrieksgarantie waardoor je verzekerd bent van een goede werkende warmtepompdroger!

Pros
  • Het is een makkelijk te bedienen droger die erg zuinig is in gebruik. Daarnaast geeft hij zelf een seintje wanneer het pluizenfilter gereinigd moet worden.
Cons
  • De draairichting van het deurtje is niet wisselbaar. Bedenk je dus goed waar je hem neer wilt zetten.

Miele warmtepompdroger TWD 440 WP

Ook ‘s avonds of in een donkere ruimte is de Miele warmtepompdroger TWD 440 WP prima te gebruiken. Hij beschikt namelijk over handige trommelverlichting. Aansluiten gaat heel eenvoudig. Hij is direct aan te sluiten op de waterafvoer. Met zijn energielabel A is hij maar liefst 63% zuiniger ten opzichte van label A. Zeker de moeite waard om hem aan te schaffen wanneer je geld wilt besparen dus. Al helemaal wanneer je je droger veel gebruikt levert het je op de lange termijn veel voordeel op. De nauwkeurigheid van de programma’s scoort bovendien uitstekend.

Pros
  • Hij heeft een gemiddeld testoordeel van 7,8 door de Consumentenbond wat het een goede en betrouwbare keuze maakt.
Cons
  • De draairichting van het deurtje is helaas niet aan te passen. Hij is behoorlijk luid op bepaalde programma’s.

AEG T7DBN460 – 7000 serie- SensiDry

Een warmtepompdroger is al zuinig in gebruik maar deze AEG T7DBN460 – 7000 serie spant wel helemaal de kroon met zijn energielabel A+++. Je droogt er niet alleen je spijkerbroek in maar ook meer delicate stukken. De SensiDry technologie zorgt ervoor dat de kwaliteit van al je wasgoed bewaard blijft. Bovendien is de deur omkeerbaar zodat hij altijd in de goede draairichting te monteren is. Met de startuitstel bepaal je zelf wanneer je wilt drogen. Super handig! Het handige display zorgt ervoor dat je hem makkelijk in kunt stellen en afleest. De droogcapaciteit is 8 kg. Je kunt er dus behoorlijk wat in kwijt.

Pros
  • Het is een gebruiksvriendelijke warmtepompdroger. Daarnaast heeft hij een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.
Cons
  • Je krijgt er geen afvoerslang bij geleverd. Beschikt niet over de AbsoluteCare technologie.

AEG T8DE84ES – 8000 serie – AbsoluteCare

De eerste keus is ook onze eerste keus bij de wasdrogers. Simpelweg omdat dit een hele goede wasdroger is, en dan ook nog een superzuinige A++ warmtepompdroger. Het is niet de goedkoopste, maar de AEG T8DE84ES is door Kieskeurig in februari 2018 uitgeroepen tot best reviewed. En ook in 2024 mag deze droger niet in de lijst ontbreken. Het AbsoluteCare systeem zorgt ervoor dat elke soort stof op de juiste manier gedroogd wordt, zodat de vorm wordt behouden. Ook herstelt het waterdichtheid van kleding waar dit handig bij is, zoals regen- of skikleding. Het filtersysteem is onderhoudsarm, wat maakt dat de droger altijd klaar voor gebruik is en jij er weinig tijd aan hoeft te besteden.

Samsung DV80M5210IW

Ook deze Samsung warmtepompdroger heeft onze top 5 wasdrogers in het algemeen behaald en mag dus hier ook niet ontbreken. De Samsung DV80M5210IW is de zuinigste droger op de markt (A+++), en ook blijft de temperatuur laag waardoor ook de meest delicate stoffen gedroogd kunnen worden in deze wasdroger. Sensoren meten hoe droog de was is, zodat het programma altijd op tijd stopt. De wasdroger geeft een seintje wanneer de filters verschoond moeten worden, zodat je dit niet vergeet. Deze wasdroger sluit je aan op de afvoer, ook daar hoef je dus niet naar om te kijken. Kortom, de perfecte droger als je voor gemak gaat.

Bosch WTY87700NL

Alle warmtepompdrogers zijn zuinig, ook de Bosch WTY87700NL heeft label A++. Dit model werd in oktober al als beste getest door de Consumentenbond en is ook in 2024 nog steeds top of the bill. Waar je bij oudere drogers de condensor zelf eens per maand moet reinigen, doet deze Bosch dat na elke droogbeurt zelf. Dit scheelt je absoluut in tijd, plus je kunt het niet meer vergeten wat de kans op brand aanzienlijk verkleint. Naast trommelverlichting, wat het makkelijk maakt te controleren of je niet een sok ofzo vergeet, heeft deze droger verschillende speciale programma’s, zoals voor wol. Dit maakt het een multi-inzetbare droger.

Miele TWJ 580 WP

Miele, er is geen betere. Als je de prijs van deze warmtepompdroger ziet, die behoorlijk hoog is, mag je inderdaad het beste verwachten. En dat maakt de TWJ 580 WP zeker waar. Met label A+++ behoort hij tot de zuinigste in zijn soort. De droogcapaciteit is 9 kilo, dat is bovengemiddeld. Deze Miele kun je bedienen met een app, waardoor je hem aan kunt zetten waar je ook bent. Bovendien heeft deze warmtepompdroger twee unieke kenmerken: SteamFinish, hierbij wordt met stoom gewerkt om kreukels te verminderen, en FrangranceDos2. Dit zijn geurflacons in 5 verschillende geuren, die je in de machine kunt plaatsen voor een heerlijk ruikende was.

Samsung DV80M5010KW

Een voordelige keuze is deze Samsung DV80M5010KW. Met label A++ is deze nog steeds ontzettend zuinig, zonder dat je de hoofdprijs betaalt. Toch krijg je een warmtepompdroger met 14 droogprogramma’s, van outdoor (waarbij de ademende kenmerken behouden blijven), koud (om krimpen van bijvoorbeeld wol te voorkomen), beddengoed tot delicate stoffen. Ook een digitaal display hoef je hier niet te missen, je kunt precies zien hoever het programma is. Uiteraard slaat de droger vanzelf af als de was droog genoeg is, dankzij de slimme sensoren.

Koopgids: dit moet je weten voordat je een warmtepompdroger aanschaft

Hoe kun je op een warmtepompdroger besparen?

Een warmtepompdroger is een stukje duurder dan een ander type wasdroger. Het verschil in prijs haal je er op de lange termijn meestal wel uit via de energierekening, een gemiddelde warmtepompdroger is 50% zuiniger dan een ander type. Dus als je de kans hebt, is het wel een goede investering.

Van het gros van de warmtepompdrogers ontloopt de prijs elkaar niet heel veel. Je moet rekening houden met bedragen rond de €700. Soms een paar tientjes meer, soms iets minder. Met acties en aanbiedingen kun je soms een goed model scoren rond de €600, maar dit lijkt wel het minimum zo’n beetje. Aan de andere kant kun je het zo gek maken als je zelf wil. Ook qua design is er nog heel wat te kiezen, maar bedenk je wel dat je hoe dan ook betaalt voor design. Een simpel wit ‘blok’ is vaak goedkoper dan een zilver model.

Welke soorten drogers zijn er?

Jaren geleden had je, als je een wasdroger wilde gaan kopen, de keuze uit een condensdroger (al dan niet aan te sluiten op de afvoer) of een luchtafvoerdroger. Beide typen hebben bijgedragen aan het imago van de wasdroger als een energieslurper. Er loopt nog een hele generatie rond die een wasdroger je reinste onzin vindt, en hun was tussen de Hollandse buien door aan de wasmolen hangt, of op zolder. En zo’n wasdroger was ook nog eens slecht voor je kleding, die slijt er alleen maar van.

Sinds de komst van de warmtepompdroger mogen we wel stellen dat het wasdrogerlandschap aardig is opgeschud. Want de warmtepompdroger is ineens een stuk zuiniger, soms wel meer dan de helft. En doordat de warmtepompdroger met minder warme lucht werkt, beschadigt het kleding veel minder, en kun je zelfs je wollen trui in de wasdroger gooien zonder dat die eruit komt als poppentrui.

Een warmtepompdroger droogt was met warme lucht. Niks nieuws tot dusver. Wat wel nieuw is, is dat het water wordt afgevoerd, maar de lucht opnieuw wordt gecirculeerd en verwarmd. Er wordt dus geen lucht afgevoerd, en het opwarmen kost dus minder energie. Dit betekent wel dat een droogbeurt in een warmtepompdroger wat langer duurt dan in een ander type droger, maar dit verschil is ook weer niet zo groot dat mensen het daarom laten om een warmtepompdroger te kiezen. Dat de aanschafprijs wat hoger ligt, maakt de warmtepompdroger uiteindelijk wel goed in energiekosten. Het is namelijk ook heel veel waard als je aan het eind van het jaar niet hoeft bij te betalen! Daarnaast is het ook beter voor het milieu, en dit is in deze tijd ook erg belangrijk. Alles wat we kunnen doen om energie te besparen, zonder dat het al te veel moeite kost, draagt weer bij aan een beter milieu. Dus overweeg je een droger, denk dan eens serieus aan een warmtepompdroger.

Welke warmtepompdroger is de beste budget keuze?

Heb je nu toch een beperkt budget en wil je wel een warmtepompdroger, dan zijn er wel een paar opties. Sowieso kun je de A-merken dan beter links laten liggen, en gaan voor een ondermerk met lagere prijzen. Vaak krijg je dan een iets minder zuinige droger, maar een warmtepompdroger heeft eigenlijk altijd minimaal label A dus dat is prima. Ook de laadcapaciteit kan dan minder zijn, evenals de opties zoals wasprogramma etc. Een display ontbreekt meestal ook, maar dan koop je dus wel een warmtepompdroger als de Zanussi ZDH7300NW, met vier jaar garantie.

Wat zijn de populairste warmtepompdroger merken?

Aangezien warmtepompdrogers aan populariteit winnen, zien we ook merken die populair worden in deze categorie. We zien vertrouwde spelers maar er komen ook mooie andere merken voorbij.

AEG
Bij Bol.com is het gros van de best gereviewde warmtepompdrogers van AEG. Ze lijken hier marktleider te zijn of worden, en niet geheel onterecht. Het merk mixt Duitse degelijkheid met innovatieve ideeën die gemaakt zijn om het leven van de consument makkelijker te maken.

Miele
Nog een Duits merk, al jarenlang een vertrouwd gezicht in veel Nederlandse huishoudens. Immer besser beloven ze, en maken ze waar met kwalitatief goede warmtepompdrogers en veel meer. Maar laten we niet vergeten dat ook zij met de tijd mee gaan en mooie nieuwe snufjes in hun producten stoppen.

Samsung
Het Zuid-Koreaanse bedrijf krijgt de afgelopen jaren steeds meer voet aan de grond, en niet alleen met consumentenelektronica. Ook in het huishouden zijn ze bijna niet meer weg te denken. Samsung combineert design met de nieuwste technieken en dat tegen heel schappelijke prijzen.

Bosch
De derde Duitse producent in het lijstje, welke ook al jaren een bekend gezicht is in Nederland. Hun producten zijn vooral kwalitatief heel goed, maar niet heel spannend in design of innovatie. Maar dat hoeft natuurlijk ook niet altijd.

Warmtepompdroger: zo doe je de beste koop

Sinds enkele jaren is er een run op warmtepompdrogers. Enkele jaren geleden waren ze bijna onbetaalbaar, nu ligt het prijsniveau al een stuk lager. Warmtepompdrogers werken eigenlijk allemaal hetzelfde: door het rondpompen van lucht die steeds opnieuw verwarmd wordt. Het water wat eruit komt, wordt meestal afgevoerd via een slang in de afvoer. Hier moet je wel rekening mee houden bij de aanschaf, er moet dus een afvoer zitten op de plek waar je de droger gaat plaatsen.

  1. Grootte gezin

    Waar je verder nog rekening mee kunt houden, is met de grootte van je gezin. Een groter gezin betekent vaak meer was. Maar ook als je om andere redenen, zoals veel sporten, meer was dan normaal hebt, kan een grotere laadcapaciteit reden zijn om voor een bepaald type te kiezen. Een normale warmtepompdroger heeft tegenwoordig meestal standaard een laadvermogen van 8 kg, maar er zijn er ook met 9 kg en groter, of met 6 of 7 kg, wat vaak wat goedkoper is.

  2. Design en geluid

    Bedenk je ook hoeveel waarde je hecht aan design en geluid. Staat je warmtepompdroger in een apart (was)hok of op zolder waar verder niemand komt of je de deur dichttrekt? Dan maakt het design niet uit en mag de droger best wat meer dB produceren. Staat de droger in de badkamer dan wil het oog misschien ook wat en kies je makkelijker voor een mooi design. Slaap je vlakbij de droger, of je kindje bijvoorbeeld, dan is het fijn als hij wat minder geluid maakt.

  3. Droogprogramma’s

    Bedenk ook of je veel droogprogramma’s gaat gebruiken. Als jij alleen beddengoed, handdoeken en een incidentele spijkerbroek in je warmtepompdroger gooit, dan hebben al die verschillende droogprogramma’s voor jou weinig toegevoegde waarde. Draag je veel overhemden, dan is een (extra) antikreukprogramma of stoomoptie voor jou wel handig. Wil je ook je zijden jurkjes, wollen truien etc. drogen, dan wil je een droger die daar rekening mee houdt zodat alles er heelhuids uitkomt.

  4. Extra opties

    Als laatste is het belangrijk na te gaan hoeveel waarde je hecht aan bijzondere extraatjes. Een deur die op twee manieren gemonteerd kan worden, is voor de één heel handig, terwijl de ander er het nut niet van inziet. Met kleine kinderen in huis word je blij van een kinderslot, en een ander is graag met alles en iedereen verbonden en wil graag zijn droger met een app bedienen. Het kan allemaal, maar dat is vaak ook te zien op het prijskaartje.

Nu warmtepompdrogers ingeburgerd zijn, is het tijd om te kijken naar wat de trends op dit gebied zijn. Net als met veel zaken, willen steeds meer mensen hun apparatuur kunnen bedienen met een app op smartphone of tablet. Één van de trends die we dus zien is de opkomst van warmtepompdrogers die verbonden kunnen worden met WiFi. Lekker je wasdroger aanzetten terwijl je op de bank zit, of zelfs niet thuis bent! Ook meldingen over filters, de deur die niet goed dichtzit etc. kun je voortaan op je smartphone aflezen.

Daarnaast zien we, ook in wasmachines, de laadcapaciteit steeds een stukje groter worden. Een paar jaar geleden was een wasdroger met 6 kg capaciteit heel normaal, tegenwoordig is bijna elke warmtepompdroger uitgerust met een trommel voor minimaal 8 kg. En over die trommel gesproken, om delicate stoffen te drogen, is naast koude lucht ook het materiaal en ontwerp van de trommel steeds belangrijker. Hier zie je dus ook steeds meer in veranderen.

Er is dus ook rekening gehouden met (grote) gezinnen. Je hebt immers geen zin om je wasgoed in meerdere keren te moeten drogen. De keuze uit droogprogramma’s is fors toegenomen. Voor bijna ieder kledingstuk lijkt er wel een apart programma te zijn. Ideaal dus want zo geef je je kleding de beste behandeling voor een langere levensduur. Warmtepompdrogers staan erom bekend dat ze er langer over doen om je was te drogen dan een gewone droger. Echter, ook hierin heeft de ontwikkeling niet stilgestaan. Er zijn warmtepompdrogers die er helemaal niet meer zo heel veel langer over doen. En dat terwijl ze wel op een lagere temperatuur drogen en de kwaliteit van je kleding behouden. De mogelijkheden breiden zich alleen maar uit en bestaande functies worden nog verder ontwikkeld. Als consument pluk jij daar de vruchten van!

Samenvatting

Een warmtepompdroger is een zuinige droger. Dat wil zeggen dat hij weinig energie verbruikt waardoor de kosten van je energierekening omlaag gaan. Daar staat wel tegenover dat hij er langer over doet om je kleding te drogen. Je wasgoed behoudt echter zijn kwaliteit omdat het niet op hoge temperaturen wordt gewassen. Aan het energielabel kun je zien hoe zuinig een warmtepompdroger is. Het verschilt per droger hoeveel programma’s hij heeft. Het is dus belangrijk om je te bedenken welk wasgoed je wilt drogen. Daarnaast bepaalt het laadvermogen hoeveel was je er per keer in kwijt kunt. Als je een groot gezin hebt is een groot laadvermogen van belang. Als je kinderen hebt kies dan voor een exemplaar met een kinderslot. Bovendien is het van belang je voor de tijd te bedenken waar je hem neer wilt zetten en aan welke kant het deurtje open gaat en of dit aan te passen is.

Andere geteste producten

Ook benieuwd naar de beste condensdrogers? Of wil je alles weten over de laatste wasdroger? Of de resultaten zien van de beste strijkijzer test? Wij zetten alle goede producten voor je op een rij.

 

0 Shares:
Ook zeer interessant
Beste airfryer
Lees meer

Beste Airfryer van 2024

Snel en gemakkelijk koken willen we allemaal, maar vaak komen we dan uit op een ongezonde hap. Met…