Wat voor soort persoon ben jij? Wanneer jij onhandig bent probeer je een telefoonhoesje te vinden die bij je past. In deze blog lees je precies welk telefoonhoesje bij jouw persoonlijkheid past. 

Je valt weer een keer, of je komt ergens langs, misschien werk je wel in de bouw. Een telefoon heb je natuurlijk altijd op zak en hij kan ieder moment vallen. Wanneer dit gebeurt wil je ervoor zorgen dat hij niet beschadigd raakt. Hiervoor gebruik je natuurlijk een telefoonhoesje. Maar je hebt allerlei verschillende telefoonhoesjes. Wij hebben daarom een blog gemaakt met telefoonhoesjes die bij bepaalde persoonlijkheden passen. Van big spenders tot gadget freaks. Wij zorgen ervoor dat je een telefoonhoesje vindt die bij jouw past. 

Harde werker en/of onhandig 

Werk jij veel met je handen en ben je altijd in de weer, dan zal je een telefoonhoesje moeten hebben die daar bij past. Zo heb je bijvoorbeeld een Otterbox hoesje die perfect zijn tegen valschade. Deze zijn overigens ook perfect voor hen die vaak hun telefoon laten vallen. Deze telefoonhoesjes hebben veel valbeschermingen en de meest heftige varianten zijn gemaakt voor een val van tot 50 meter hoogte. Natuurlijk ben je niet verzekerd, maar deze hoesjes kunnen zeker tegen een stootje.

Creatief en kleurrijk 

Jij bent iemand die houdt van kleuren. Niks is jou te gek en je wil graag een hoesje die daar bij past. Een hoesje met een grijze achtergrond is helemaal niks voor jou. Jij bent zelf geen grijze muis en zo’n hoesje past dus niet bij jouw persoonlijkheid. Kies voor een hoesje dat je bijvoorbeeld kan laten bedrukken. Misschien heb jij zelf wel een mooie tekening of illustratie gemaakt. Laat die bedrukken op de achterzijde van jouw telefoonhoesje. 

Netjes en georganiseerd 

Wanneer jij altijd je spulletjes op orde hebt dan moet je gaan voor een hoesje die daar bij past. Maar wat voor smartphonehoesjes zijn dat dan vraag jij je nu af. Wij denken dan een bookcover telefoonhoesje goed bij jou kan passen. Deze zijn namelijk voorzien van een cover waar jij jouw pasjes in kan bewaren en eventueel zelfs briefjes. Daarnaast staat het ook nog eens heel wijs wanneer je jouw telefoon bekijkt. Je kan deze krijgen in alle soorten en maten en er is er dus zeker één beschikbaar voor jouw telefoon. 

Rustig en bedeesd 

Ben jij niet zo flamboyant en doe jij liever normaal en vind je dat al gek genoeg. Dan kies je het beste voor de bestaande hoesjes. Geen bedrukkingen, misschien nog een clublogo of een geinig kleurtje maar niet meer dan dat. Je hebt transparante telefoonhoesjes verkrijgbaar zo zal je echt niet opvallen en dat hoeft ook zeker niet. 

Er zijn nog meer mogelijkheden om je telefoonhoesje te gebruiken. Denk aan hoesjes die fijn in de hand liggen of hoesjes die gemaakt zijn om handig in de carkit te doen. Het is ook goed om je telefoon niet te gebruiken tijdens het rijden. Weet je namelijk dat er jaarlijks nog steeds veel doden vallen door gebruik van een smartphone achter het stuur. Bekijk hier hoeveel mensen dit jaarlijks zijn.

0 Shares:
Ook zeer interessant