Om te zorgen voor een goede internetverbinding heb je waarschijnlijk een modem in huis. Het modem zorgt voor verbinding met internet, via je provider. In het modem is vaak een router ingebouwd, die het internetsignaal over alle apparaten in je netwerk verbindt. Zonder router kun je maar internet hebben op één apparaat, namelijk het apparaat dat direct met het modem is verbonden. Een router zorgt dus eigenlijk voor communicatie tussen al jouw apparaten, van de printer tot je tablet. Wil jij nou jouw wifi-netwerk in huis verbeteren? Dan ben je wellicht gebaat bij een losse, nieuwe router. Maar welke router past nou het beste in jouw thuisnetwerk? Dat is afhankelijk van het doel dat je hebt. Er zijn veel verschillende routers op de markt, maar wat is nou de beste koop? Hieronder zetten we de Top 5 Beste Routers van 2024 op een rij, zodat jij een goede keuze kunt maken.

Uit diverse online recensies en tests komt naar voren dat de Nighthawk Pro Gaming XR500 de beste router van 2024 is. Een goedkoper alternatief voor de Nighthawk Pro Gaming XR500 is de TP-LINK Archer C6 (Ver. 2.0). Lees verder voor een volledig overzicht van de best beoordeelde routers.

Beste Routers van 2024

Beste Router van 2024 uit de test. Op basis van klanttevredenheid.

De Consumentenbond heeft de TP-LINK Archer C6 (Ver. 2.0) uitgeroepen tot beste koop. Dat is de eerste reden om hem aan te schaffen. Daarnaast is ouderlijk toezicht mogelijk. Wel zo prettig dus want je weet nooit wat je koters uitspoken op internet. Er is een gastnetwerk mogelijk voor je visite. Dit is wel zo veilig. Het mag dan een compact kastje zijn maar hij is zeer krachtig. Iedereen in het gezin kan nu genieten van snel internet. Bovendien heeft deze TP-Link een hele fijne prijs-kwaliteitverhouding. Kortom, je kunt snel, veilig en comfortabel internetten met deze router. En dat is precies waar wij vrolijk van worden!

Bovendien heb je de keuze om een gastnetwerk in te stellen. Dit is ideaal wanneer je gasten veilig op je wifi verbinding wilt toelaten. Daarnaast is er de mogelijkheid om via VPN verbinding te maken. Dit is een beveiligde internetverbinding waarmee je anoniem kunt internetten. Kortom, het is een hele veilige keuze!

Pros
 • Deze router heeft een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en biedt veel veiligheidsopties die normaal bij duurdere exemplaren worden aangeboden.
Cons
 • Bevestigen aan de muur laat te wensen over. Daarnaast beschikt hij niet over een timer.

Best getest: Netgear Nighthawk Pro Gaming XR500

Met de Nighthawk Pro Gaming XR500 kun je de mist niet ingaan. Om te beginnen is hij perfect geschikt voor gamers. Dit zegt iets over de capaciteit dat dit bakbeest heeft. Hij beschikt over een ingebouwde VPN zodat je altijd veilig kunt internetten. De Consumentenbond heeft deze Netgear als best getest. Downloaden is nog nooit zo snel gegaan. Je hoeft dus niet meer eeuwen te wachten todat je favoriete film is gedownload. Ook uploaden is in een handomdraai gebeurd. Deze router is ideaal als meerdere personen tegelijk gebruik maken van wifi. Als je hem eenmaal gewend bent wil je niet meer zonder. Als je geen gamer bent voldoet een minder zware router ook.

Ook over de veiligheid is nagedacht. Zo kun je een gastnetwerk instellen. Daarnaast kun je moeiteloos via een VPN internetten. Wel zo prettig dus. Goedkoop is hij niet, dat geven we gelijk toe. Maar wel een echte must voor een groot gezin of wanneer je veel gamet en streamt. Je internetverbinding zal een aanzienlijk stuk beter zijn met een goede router!

Pros
 • Het is een exemplaar met een hoge capaciteit waardoor je je nooit meer hoeft te storen aan een langzame verbinding.
Cons
 • Het is een goedkope router dus niet voor ieder budget weggelegd. Hij beschikt niet over ouderlijk toezicht.

AVM FRITZ!Box 7590

Het is iets waar je niet dagelijks bij stilstaat totdat het niet goed werkt: je internet. Met de AVM FRITZ!Box 7590 zul je daar geen last van hebben. De ergernissen voor sloom internet en een zwakke verbinding zijn voorbij. Deze Fritzbox is je reddende engel. Met name wanneer je overal in huis een sterke verbinding nodig hebt is dit een ideale keuze. Je hebt immers geen zin in het kopen van allerlei wifi versterkers om de boel aan de gang te houden. Tegenwoordig willen we overal in huis kunnen genieten van een goede verbinding. Denk aan je puber die aan de ene kant zit te gamen met zijn vrienden en je partner die aan de andere kant zit op zijn werkkamer. Zelf wil je in de woonkamer kunnen genieten van je Netflix serie. Daar moet je router wel sterk genoeg voor zijn. En dat is deze kanjer. Het instellen en gebruik is super eenvoudig. Het is een kwestie van inpluggen en gaan met de banaan. Je hoeft er niet eens heel technisch voor te zijn aangelegd. Hij is krachtig genoeg voor het streamen van je favo films en series.

Pros
 • Deze router beschikt over handige LED indicator lampjes zodat je kunt zien of de verbinding goed is.
Cons
 • Het is geen goedkope keuze. Je moet er dus het budget voor hebben.

ASUS RT-AC66U – Router

Zit je met je handen in het haar omdat je internet het weer eens niet doet? Met de ASUS RT-AC66U – Router is het zo gepiept. Deze kanjer biedt uitkomst. Hij is namelijk geschikt voor de meest zware toepassingen zoals streamen en gamen. Iedereen in huis kan dus genieten van een goede internetverbinding. Dat scheelt heel wat irritaties. Het gaat om een router met een eenvoudig en neutraal design. Je hoeft je dus niet te storen aan een lelijk apparaat. Bovendien valt hij gelijk op door zijn fijne prijs-kwaliteitverhouding. Hij bewijst dat je niet de hoofdprijs hoeft te betalen voor een goede router. Bovendien zorgt hij niet alleen voor stabiel internet en een sterk signaal, je kunt ook genieten van de optie ouderlijk toezicht. Deze optie is zeer geavanceerd op deze router. Je houdt dus precies in de gaten wat je kroost uitvoert op het internet en jij bepaalt waar ze wel en niet bij kunnen. Dat is een prettig idee aangezien kinderen tegenwoordig meer gevaar online lopen dan bij de speeltuin. Kortom, hij mag niet in je huishouden ontbreken!

Pros
 • Het gaat om een gebruiksvriendelijke router met veel mogelijkheden. Daarnaast is hij snel in gebruik.
Cons
 • Je hebt helaas niet de optie om hem uit te breiden met meerdere stations. Houd daar rekening mee.

Huawei B311-221

De Huawei B311-221 maakt je leven een stukje makkelijker en leuker. Tegenwoordig kunnen we niet meer zonder internet. Of het nu gaat om het regelen van bankzaken, gamen, online shoppen, een mail versturen en ga zo maar door. Zelfs voor schoolopdrachten is het niet meer weg te denken. Het is dus van belang om een goede router te hebben die je voorziet van een stabiele en krachtige verbinding. Niets is zo irritant als een zwakke verbinding die steeds wegvalt. Zeker wanneer je veel thuiswerkt en je werk nét niet opgeslagen is wanneer de verbinding wegvalt. Dat begrijpen ze bij Huawei maar al te goed. Met deze router zit je dus gebakken. Even inpluggen en je bent klaar om er tegenaan te gaan. Het is een compact model router en je hebt de keuze uit zwart of wit. Het design ziet er bovendien strak uit. Als hij in het zicht komt te liggen hoef je je dus niet te storen aan een lelijk appraat. Kortom, het is een degelijke router die doet wat hij moet doen. Wij willen hem niet meer missen!

Pros
 • Heeft een prima prijs-kwaliteitverhouding. Het is de beste router die je in deze prijsklasse zult vinden.
Cons
 • De taal van de handleiding is Engels. Dit is vervelend wanneer je geen Engels spreekt.

De TP-Link Archer AX6000 zal je niet in de kou laten staan. Zelfs voor intensief gebruik is hij heel geschikt. Dankzij de hoge capaciteit gaat downloaden, uploaden, gamen en streamen super snel. Wel zo prettig want van gehakkel wordt niemand vrolijk. Bovendien zal je tiener nooit meer klagen over te traag internet. Zelfs met meerdere apparaten tegelijk blijft de internetsnelheid stabiel. Ideaal dus, ook wanneer je veel thuis werkt en je bent aangewezen op de betrouwbaarheid van je netwerk. Kortom, een prima keuze als je op zoek bent naar een betrouwbare router!

Pros
 • Voor intensief gebruik is dit een hele goede keuze. Je levert niet in op snelheid, ook niet als er meerdere apparaten mee verbonden zijn.
Cons
 • Het is een vrij prijzige router. Daarnaast is het erg lastig om hem goed aan de muur te bevestigen.

ASUS GT-AC5300

Met zijn 8 ethernetpoorten is iedereen voorzien van een goede verbinding. Net als zijn voorganger is de ASUS GT-AC5300 een echte krachtpatser. Hij is erg eenvoudig te installeren en al net zo eenvoudig in gebruik. Het is een behoorlijk bakbeest en als je deze router ziet maakt hij dan ook gelijk indruk. De Consumentenbond heeft deze kanjer getest en kwam op een eindoordeel 8,8. Een erg hoog cijfer wat wel aangeeft dat je geheid kwaliteit in huis haalt. Met name scoorde hij hoog op snelheid en mogelijkheden. Je kunt de mist dus niet ingaan met deze Asus!

Pros
 • Het is een favoriet van de Consumentenbond. Daarnaast is het een echte krachtpaster met een hoge capaciteit.
Cons
 • Hij verbruikt relatief veel energie. Bovendien is het niet bepaald een goedkoop exemplaar.

Linksys EA7500

De Linksys EA7500 doet wat je van een router mag verwachten. Je hoeft niet meer bang te zijn voor traag internet. Deze router zorgt voor soepele streaming van je favoriete series en films. Daarnaast is hij uitermate geschikt voor dagelijkse werkzaamheden zoals het versturen van mails. Heb je een tiener die graag gamet en 4K films kijkt? Zelfs hier draait hij zijn hand niet voor om. Nooit meer gezeur over een langzaam internet dus. Dat klinkt ons als muziek in de oren. Zelfs als je 2 van deze tieners hebt die tegelijk gamen heeft dit geen invloed op de snelheid ervan.

Pros
 • Deze router komt tegen een hele goede prijs. Hij is geschikt om mee te gamen en streamen.
Cons
 • Het bereik 5Ghz is matig. Beschikt niet over een aan/uit schakelaar.

Onze eerste aanrader is de TP-LINK ARCHER A5. Deze router zet eenvoudig een stabiel en snel wifi-netwerk voor al jouw apparaten neer. Internetten, draadloos online gamen of Full HD films streamen: deze router draait er zijn hand niet voor om. Ook eenvoudig te realiseren met de TP-LINK ARCHER A5 is bijvoorbeeld het opzetten van een gastnetwerk, het blokkeren van apparaten of websites voor de kinderen of het wachtwoord aanpassen. De router heeft een snelheid van 867 Mbps op de 5 GHz band en is daarmee=in vergelijking tot andere routers snel te noemen.

ASUS RT-AC86U

Onze tweede aanrader is de ASUS RT-AC86U, een echte stoere gaming router. De ASUS RT-AC86U is een krachtige dual-band-router, die wifi-snelheden kan halen tot 2917 Mbps. Ook heeft deze router een ‘krachtige game-boosting feature stream’ om moeiteloos op meerdere apparaten tegelijk te kunnen gamen. De RT-AC86U is vooral goed te combineren met een snel internetabonnement. AiMesh wordt ondersteund: het is mogelijk om meerdere ASUS-routers met elkaar te verbinnen om een compleet wifi-netwerk te creëren.

Google Wifi

De Google Wifi heeft een hip, gelikt design. Maar het prachtige ontwerp is niet de enige reden waarom deze router de top 5 heeft gehaald. De Google Wifi single pack is een slimme wifi-router die je kunt inzetten om in jouw huis een stabiel netwerk te creëren. Je kunt de dekking volledig maken door tot twee extra routers toe te voegen. Met de wifi-Mesh-technologie communiceren drie routers met elkaar om één compleet draadloos netwerk in stand te houden. Met de Google Wifi beschik je over smooth internet en zijn netwerkproblemen verleden tijd. De Google Wifi haalt een snelheid tot 1200 Mbps en maakt gebruik van Wireless AC.

Netgear Nighthawk r7000

Misschien is de Netgear Nighthawk r7000 echt wat voor jou. De Netgear NightHawk r7000 haalt gecombineerde draadloze topsnelheden van 1900 Mbps. Deze router heeft de beschikking over de beamform-technologie, waarmee het wifi-signaal directer wordt doorgestuurd naar de verschillende apparaten. Beamforming is een techniek die ervoor zorgt dat het wifisignaal door de router op het apparaat wordt gefocust. Je router herkent dat jouw apparaat zich op een bepaalde plek staatm waardoor de router gerichter en stabieler een verbinding kan bewerkstelligen. Het bereik van deze router is hiermee erg stabiel. Nog een leuke extra is dat deze Netgear Nighthawk r7000 beschikt over Quality of Service (QoS). Deze service detecteert intensieve netwerktaken om deze voorrang te geven. Streamen en gamen zonder storingen is waar deze router zeker weten voor gaat zorgen!

Netgear Orbi Pro

Nog zo’n topper is de Netgear Orbi Pro. De Orbi Pro van Netgear is een alles-in-één netwerkoplossing die zorgt voor een stabiel netwerk zonder haperingen en zonder dat je hoeft in te boeten op de snelheid. De Netgear Orbi Pro is een ‘Multiroom-wifi-oplossing’, die bestaat uit een router en één satteliet. Dit maakt hem erg geschikt voor een hius met meerdere verdiepingen. De Netgear Orbi Pro haalt een snelheid van 3000 Mbps en beschikt over wireless AC. De Netgear Orbi Pro is zeker weten geschikt voor zakelijk gebruik, want hij kan tot wel 40 apparaten van stabiele wifi voorzien.

Koopgids: dit moet je weten voordat je een router aanschaft

Hoe kun je op een router besparen?

Routers heb je in verschillende prijsklassen. Je hebt er al een in huis voor een paar tientjes, maar je kunt er ook tot over de honderd euro voor neerleggen. Duurdere routers hebben vaak allerlei geavanceerde features, die je over het algemeen niet echt nodig zult hebben. Maar dit hangt natuurlijk van jouw persoonlijke wensen en eisen af. Een snelle wifi-verbinding heb je ook met een budgetrouter, kijk bijvoorbeeld eens naar de Linksys E1200, een basisrouter waar je minder dan drie tientjes voor hoeft neer te tellen.

Welke soorten routers zijn er?

Er zijn verschillende soorten routers op de markt. Routers verschillen onder andere in prijs, beveiliging en de frequentie die ze gebruiken. Hieronder lees je wat de belangrijkste kenmerken zijn waarop routers zich van elkaar onderscheiden.

Single-band, Dual-band of simultaneous tri-band
Meestal maakt een router gebruik van een combinatie van wifi en ethernet. Oudere routers maken gebruik va een 2.4GHz-verbinding (single-band. Deze bandbreedte zorgt voor redelijk bereik, maar is makkelijk te verstoren door andere apparaten. Dit komt doordat veel apparatuur gebruik maakt van een 2.4GHz-verbinding. Nieuwe routers maken gebruik van 5GHz, wat zorgt voor een veel snellere verbinding en minder haperingen en verstoringen. Een router die gebruikmaakt van zowel een 2.4GHz- als 5GHz-verbinding, wordt een dual-bandrouter genoemd. Daarnaast heb je ook nog de simultaneous tri-band-router. Je kunt zo op 3 wifi-frequenties tegelijk werken. Deze routers hebben bijvoorbeeld een 2.4Ghz-band en 2 aparte GHz-banden. Je bent zo verzekerd van een sterk en stabiel wifi-signaal. Het is wel belangrijk dat je apparatuur kan omgaan met de 5Ghz-frequentie. Anders sluit jouw router niet aan bij je apparatuur en heeft het niet zoveel zin om voor een simultaneous tri-band-router te gaan.

Multiroom- en Mesh-wifi
Een multiroomrouter of een Mesh-wifi-router is een router die bestaat uit meerdere stations. Elk station heeft de verantwoordelijkheid over een eigen ruimte. Dit is dus anders dan een standaard router die vanaf een centrale plek een goed signaal over meerdere ruimten verzendt. Er is dus geen sprake van één router die vervolgens meerdere ruimtes van een goed signaal moet voorzien. In plaats daarvan zorg elk basisstation voor een goed signaal in een toegewezen ruimte. Samen vormen de basisstations van een multiroomrouter of Mesh-wifi-router één groot draadloos wifinetwerk. Waar je je ook in een gebouw begeeft, het wifi-signaal is overal even sterk. Dit kan vooral voor zakelijke consumenten erg interessant zijn.

MU-MIMO
MU-MIMO is een afkorting voor Multiple User Multiple Input Multiple Output. MU-MIMO is een techniek waarbij de router voorkomt dat een apparaat teveel bandbreedte neemt. Bijvoorbeeld bij het spelen van online games met meerdere mensen tegelijk, HD video streamen of het verzenden of openen van grote bestanden. De router verdeelt de data zo, dat je op elk apparaat een stabiele verbinding blijft houden. In veel situaties is MU-MIMO dus erg handig te noemen. Het is dus de moeite waard om even te kijken of de router die je op het oog hebt beschikt over deze techniek.

Welke router is de beste budget keuze?

De Linksys E1200-EW – Router haalt snelheden tot 300Mbps en zorgt voor een stabiel draadloos netwerk in huis. De snelheid van deze router is ruim genoeg om te zorgen dat jij smooth kunt e-mailen, browsen en videobellen. De router is geschikt voor een appartement, waarbij de wifi-verbinding over meerdere ruimten verdeeld moet worden. Ook in huis kan deze router goed tot zijn recht komen, maar meerdere verdiepingen is hij minder geschikt voor. Met Cisco Connect is de router eenvoudig te installeren en te beheren.

Wat zijn de populairste router merken?

Netgear
Netgear is een zeer bekend merk en is gevestigd in de Verenigde Staten. Netgear is wereldwijd actief. Netgear produceert netwerkapparatuur, waaronder thuisnetwerken, routers, firewalls, modems, netwerkadapters en nog veel meer. In Nederland worden Netgear-producten geleverd door meerdere internetproviders, waaronder UPC, Ziggo en Zeelandnet.

ASUS
ASUS ontleent zijn naam aan Pegasus, het gevleugelde paard uit de Griekse mythologie dat symbool staat voor wijsheid en kennis. ASUS belichaamt de kracht, zuiverheid en avontuurlijke geest van dit fantastische schepsel, en stijgt met elk nieuw product dat het creëert naar nieuwe hoogten. ASUS is een toonaangevend technologiebedrijf dat zowel pc-componenten als randapparatuur, notebooks, tablets, servers en smartphones produceert. ASUS is op het gebied van routers een aanbieder die garant staat voor een zeer goede prijs-/kwaliteitverhouding.

TP-Link
TP-Link is markleider wereldwijd qua netwerk- en wifi-producten. Als jij een goed werkend netwerk wilt opzetten, zakelijk of thuis, dan zit je goed bij TP-Link. TP-Link levert niet alleen routers, maar ook allerlei accessoires om jouw internetgebruik te optimaliseren. Of dit nou thuis is, op zolder of in je tuin of onderweg. TP-Link maakt het je makkelijk, met smartplugs (bediening op afstand), powerbanks en IP-camera’s. TP-Link is bovendien een betaalbaar merk.

Router: zo doe je de beste koop

Waar moet je op letten als je een router koopt? Er zijn veel verschillende soorten routers te koop. De meeste mensen zullen op zoek gaan naar een draadloze wifi-router. Dingen waar je op kunt letten, zijn bijvoorbeeld het bereik en de snelheid, het aantal antennes en de aansluitingen. Hieronder lees je meer kooptips voor het aanschaffen van een router, zodat je weet wat een goede keuze router is voor jou.

 1. Antennes

  Hoe meer antennes een router heeft, hoe meer datastromen er tegelijkertijd ondersteund worden. Theoretisch gezien geldt dat hoe hoe meer antennes, hoe sneller je wifi-verbinding is. Met twee gelijktijdige datastromen, zou de snelheid theoretisch gezien kunnen verdubbelen. Dit kan alleen als jouw apparaten evenveel antennes hebben en dezelfde wifi-standaard ondersteunen.

 2. Aansluitingen

  Kijk even naar het soort en de hoeveelheid aansluiten die jouw router heeft. Routers beschikken over etherpoorten, waarmee je via een kabel de router bijvoorbeeld aan je computer kunt aansluiten. Er zit ook een verschil in de etherpoorten. Fast-etherpoorten zijn de langzaamste poorten. Gigabit-ethernetpoorten zijn wel tot tien keer sneller dan de fast-etherpoorten. Als je geen bekabeling van je router nodig hebt, dan kun je het beste kiezen voor een router met fast-ethernetpoorten. Deze routers zijn vriendelijker voor de portemonnee.

 3. Beveiliging

  Ook wordt de beveiliging van jouw router in de huidige tijd natuurlijk steeds belangrijker. Je wilt niet dat alle informatie van jouw smarthomedevices in de verkeerde handen valt. Omdat we steeds meer slimme apparaten in huis halen, die verbonden worden op het internet, wordt de beveiliging van je router steeds belangrijker. Al je smarthome apparaten weten samen behoorlijk wat over jou en je routines en je wilt natuurlijk niet dat deze info in verkeerde handen valt. Voorheen hadden routers een webinterface, zodat je kon inloggen op het apparaat. Deze methode bleek echter onveilig. Tegenwoordig hebben routers soms vanwege een samenwerking met antivirussoftwarefabrikanten, geïntegreerde antivirussoftware. Maar ook is het mogelijk dat je via een app in plaats van een webinterface een veilige koppeling hebt met je router. Het is de moeite waard of er voor jouw router zo’n app bestaat.

Een trend die zich in 2024 echt doorzet, is de IoT-router. De ‘Internet of Things’-router zorgt voor ondersteuning bij het opzetten van jouw smarthome-netwerk. De IoT-router is dan ook uitgerust met ondersteuning voor IoT-protocollen zoals ZigBee, Thread en Bluetooth. waar een standaard wifi-router alleen standaard apparaten, zoals computer en laptops ondersteunt, is dit bij een IoT-router wel andere koek.
Deze routers hebben een groot bereik en zijn met hun flexibiliteit echt klaar voor de toekomst. Met een IoT-router kun je niet alleen je laptop of smartphone laten verbinden, maar ook smart camera’s of deurbellen. Ook hebben deze routers vaak ingebouwde antivirussoftware en stemherkenning. Ook routers volgen dus de ontwikkelingen van het huidige tijdperk, zodat ze ook in een smarthome-netwerk gebruikers van een stabiel netwerk en goed signaal kunnen voorzien.

De ontwikkeling van de router heeft niet stilgestaan. De eigenschappen zijn verbeterd en de opties uitgebreid. Daar kun je als consument de vruchten van plukken. Zo is het bereik veel beter dan van de eerste routers die er op de markt waren. Zeker wanneer je in een goede router investeert dan loont zich dit omdat je in je hele huis kunt genieten van een sterk signaal. Super handig dus. Daarnaast is het gebruik van een router makkelijker geworden. Denk aan een LED indicator waaraan je de signaal sterkte kunt aflezen. Mocht het signaal niet sterk genoeg zijn in je hele huis kun je gebruik maken van een wifi versterker. Deze versterkt en verlengd het wifi signaal zodat je overal in huis goed internet hebt. Met name wanneer je zelf aan de ene kant van het huis zit en je puber of werkende partnet aan de andere kant kan dit een uitkomst zijn.

Samenvatting

Een router is de verbinding tussen internet en je apparaat. Je kunt dan ook niet zonder voor het gebruik van wifi. Routers zijn er in allerlei soorten en maten. Welke het meest geschikt is voor jou is afhankelijk van je situatie. Met name de antennes, beveiliging en aansluitingen spelen hierin een rol. Bepaal dus voor de tijd waar hij komt te staan en waar je internet wilt gebruiken. Bedenk je ook wat je precies doet met je internet. Als je alleen wat mailt en online shopt kun je uit de voeten met een eenvoudig model. Maak je echter gebruik van 4K streaming en game je veel? Dan moet je router dit wel aan kunnen. In dat geval is het aan te raden voor een exemplaar met voldoende capaciteit te kiezen. Je router gebruik je dagelijks dus dan is het wel zo prettig dat hij naar behoren werkt. Dat wil niet zeggen dat het duurste exemplaar het beste is. Kies voor de beste prijs-kwaliteitverhouding!

Andere geteste producten

Ook benieuwd naar de beste wifi-versterker? Of wil je alles weten over de laatste printers? Of de resultaten zien van de beste laptop test? Wij zetten alle goede producten voor je op een rij.

0 Shares:
Ook zeer interessant
beste tablet
Lees meer

Beste Tablet van 2024

Je bent op zoek naar een nieuwe tablet. Want je wilt snel het laatste nieuws en de verkeersinformatie…