De airfryer is er al een tijdje. We hoorden al over air fryers in 2015 en mogelijk waren ze er hiervoor ook al. Door de jaren heen zijn ze steeds wat goedkoper geworden. Het is nu echter de vraag wat de goedkoopste airfryer in 2024 is. En is het ook een goed model? Of kun je toch beter wat meer geld uitgeven om je snacks in op te warmen. Het is goed en slim om hierop te letten. Laten we de verschillende airfryers met je doornemen.

De Philips Avance Airfryer XL

Deze airfryer heeft een inhoud van 3,5 liter en is geschikt voor twee tot vier personen. Het is een goede allround airfryer. De airfryer is zeer populair en eigenlijk overall verkrijgbaar. Hij is goed uit het test airfryer artikel van de BesteTester.nl gekomen. Het is een zeer mooie airfryer. Het is genieten van alles wat eruit komt en je op tafel serveert. Hij is mooi afgewerkt, heeft ook een frituurmandje. Schoonmaken gaat ook gemakkelijk. Het is een toppertje, maar niet de goedkoopste.

 

De Princess Digital Family Aerofryer XXL

Voor nog geen 100 euro heb je deze airfryer voor drie tot vijf personen met een inhoud van 5,2 liter. Het is een hele mooi airfryer om te zien. Het heeft ronde vormen en ziet er erg luxe uit. De frituurmand kun je uithalen en is erg ruim. De snacks en de bakresultaten zijn voortreffelijk. Zeker door de prijs hoort het bij de goedkoopste airfryers van ons land.

 

De Philips Avance Airfryer XL

Perfect voor twee tot vier personen is deze Philips Avance Airfryer. Er kan drie liter in en het is een nieuw model van Philips. HEt is een aantrekkelijk model en behoort tot de top. De friet en snacks zullen er zeker lekker krokant uitkomen. Genieten gewoon! Het is heerlijk om van deze Airfryer gebruik te maken. Het schoonmaken gaat jammer genoeg wat moeilijker.

 

De Tefal Easy Fry EY4018 een toppertje

Het is de beste koop bij de consumentenbond. Het is een stijlvolle machine met een eigen design. Het is een aantrekkelijke machine met maar liefst acht programma’s waar je gebruik van kunt maken. Hij geeft een piep wanneer je even goed moet schudden met de frieten (of wat je in de airfryer hebt). Het mandje lekt wel wat snel.

 

De Inventum GF400HL voor nog geen 80 euro

Het is een zeer goede machine met ruimte voor 4 liter. Het is een top airfryer voor weinig geld. De minpuntjes neem je dan maar op de koop toe. Er zijn eigenlijk bijna geen minpuntjes trouwens. Het is goed om daarom voor de airfryer te kiezen. Je zal er geen spijt van krijgen. Hij doet weinig onder voor de duurdere modellen. Je krijgt wel snel krassen op de buitenkant.

Niet goed? Blijkbaar wordt er ook nog wel eens misbruik van gemaakt, dus dan kan jij het met de beste intenties ook prima terug sturen.

0 Shares:
Ook zeer interessant