Jij bent een echte doe-het-zelver. Je bent altijd in de schuur te vinden en houd enorm van klussen. Zorg er dan voor dat jij juist de spullen in huis hebt die andere klussers niet hebben. 

We kunnen het wel voor de zoveelste keer hebben over onmisbare tools voor de doe-het-zelver. Maar hoe veel toffer is het wanneer jij juist kan zeggen dat jij gereedschappen in huis hebt die niemand anders heeft. Vergeet die hamer, schep of die bijtel. Die heeft de buurman ook wel, denk groter: tafelzagen, bouwstofzuigers, bandschuurmachines of een kettingzagen zijn juist de tools waarmee jij als doe-het-zelver echt opvalt. Iedereen zal bij jou komen wanneer er iets gedaan moet worden. Dit kan je misschien zelfs nog een extraatje opleveren. 

Tafelzaag 

Wat is een tafelzaag precies vraag jij je misschien wel af? De afkortzaag is een zaag die veel doe-het-zelvers in huis hebben. Maar met een tafelzaag kan je gemakkelijk lange bladen op maat maken. Dit is ontzettend handig in grote verbouwingen. Of wanneer je een houten vloer gaat plaatsen en lange planken moet afzagen. 

Bladblazer

Een grote tuin of niet, een bladblazer is ontzettend handig. Ook om de steegjes rondom je huisblad vrij te maken. Dit zijn de plekken waar de gemeente zelf vaak niet komt, waardoor er veel achterstallig onderhoud ontstaat. Maar jij bent die buurman die z’n hand er niet voor omdraait. Wij adviseren de goede bladblazers van toolnation.

Compressor met toebehoren 

Je hebt zeker niet dagelijks een compressor nodig. Maar wanneer je er één in de garage hebt staan merk je ineens hoe handig het wel niet is om er één in huis te hebben. Zo vraagt iedereen ineens of ze jouw compressor even kunnen lenen voor het schieten van spijkers met een tacker. Of voor die polijstmachine op druk. Maar misschien wel om een aantal oude houten meubels te zandstralen. Een compressor is handiger dan je denkt. 

Kettingzaag

Nog zo’n item dat zeker niet iedereen in zijn schuur heeft liggen. Want wanneer zaag je nu een boom kort? Misschien heb je een bos in de buurt of heb je een groter erf. Dan kan het een goed idee zijn om een kettingzaag aan te schaffen. Wist je ook dat steeds meer mensen weer een houtkachel installeren. Jij kan de buurman zijn waarvan ze voor een paar tientjes de kettingzaag van kunnen lenen. 

Bouwdrogers 

Voor iedere verbouwing zijn ze weer nodig, maar niemand heeft ze behalve jij! De bouwdroger is zeker nodig nadat je woning flink is gesaust. Zo zal alles behoorlijk nat zijn en heb je zeker weten een goede droger nodig om alles weer netjes te krijgen. Je heb hem gewoon in jouw garage staan. 

Trilplaat 

Moet je veel tegelen rondom je woning? Dan kan een goede trilplaat van pas komen. Hij zorgt er namelijk voor dat al je tegels netjes aangedrukt worden. Maar ook wanneer je grond moet aandrukken en ervoor wil zorgen dat alles blijft liggen zoals je het hebt neergelegd. Een trilplaat is je beste vriend. 

0 Shares:
Ook zeer interessant