De grootste concurrenten op de smartphone markt zijn toch wel Apple en Samsung. Maar wat kan Apple nu leren van Samsung smartphones? Wij zetten het hier op een rijtje. 

Ieder jaar opnieuw komen er weer verschillende smartphones op de markt. Zo heb je de Apple Iphone en de voornaamste concurrent de Samsung Galaxy modellen. Deze modellen worden ieder jaar beter en beter en ze zijn dan ook zeker elkaars geduchte tegenstanders. Ondanks dat er steeds meer andere merken op de markt komen zijn dit nog steeds de beste smartphones van dit moment. Maar toch heeft Samsung soms iets wat Apple niet heeft en andersom. Maar wat kunnen ze nu van elkaar leren? Lees hier wat Apple van Samsung smartphones kan leren. 

Ben jij opzoek naar gadgets en hoesjes? Bij https://www.smartphonehoesjes.nl/ hebben ze voor zowel Samsung als Iphone hoesjes in huis.  

De beste camera’s

Ja, we komen als eerste toch weer uit bij de camera. Deze blijft ieder jaar opnieuw verbazen bij Samsung. Waar Apple echt zijn best doet om mee te komen lopen ze toch ieder jaar weer opnieuw een stap achter. Je wil overigens zeker een Samsung Galaxy S22 Plus hoesje, want tegenwoordig steken die camera’s behoorlijk uit. Dit heeft ook te maken met de ultra zoom van Samsung. Dit noemen ze zelf de Space zoom. Deze loopt nog ver en ver voor op die van Apple. 

Sterke internetkaart

Waar we allemaal kunnen genieten van een nieuwe 5G netwerk zien we dat de internetkaart van Samsung jaar op jaar verbetert. Zo hoef jij je inmiddels bijna nergens ter wereld meer zorgen te maken over een goede dekking. Je kan praktisch in de woestijn nog goed ontvangen. Dit is wel iets waar Samsung flink vooruitloopt op Apple. Als Apple liefhebber is dat toch wel een pijndossier. 

Geen randen 

‘Hate it or love it.’ Je kan ervan houden of je haat het, maar bij Apple hebben ze natuurlijk de randen en bij de Samsung zijn deze verdwenen. Doordat je geen rand meet hebt lijkt het bijna alsof het beeldscherm doorloopt op de achterkant. Het is dus één en al scherm bij Samsung. Dit zien we toch niet snel gebeuren bij Apple. Misschien is dit iets waarvan ze kunnen leren, maar niet van willen leren. Wie zal het zeggen.. 

Dubbelzijdig opladen 

Iets heel tofs wat ze bij de Samsungmodellen hebben is dat je aan beide kanten kan opladen zonder draad. Waar je bij Apple inmiddels ook draadloos kan laden is het bij Samsung mogelijk om dit aan beide kanten van je telefoon te doen. Dit is natuurlijk echt voor de luilakken, maar op zich wel een geinige feature waar Apple nog wat van kan leren. Zo gaan we nog één onderdeel van de Samsung met de Iphone vergelijken

Smartphone naar computer 

Natuurlijk kennen we bij Apple allemaal de Macbooks, maar de Samsung smartphone is nu een smartphone en computer in één. Want je hoeft hem maar aan te sluiten op een Samsung monitor of je kan je smartphone gewoon gebruiken als computer. Dit is een nieuw systeem waarmee ze nu een paar jaar aan het testen zijn. Stiekem hopen Apple liefhebbers dat Apple ook komt met een dergelijk systeem in de toekomst.  

0 Shares:
Ook zeer interessant